Semne ale ingerilor pentru voi




      Când faceți alegerea conștientă de a lua calea dumnezeirii si de a asculta si lucra cu îngerii voștri, sa stiti ca ei vă dau semne prin  secvente numerice și chiar si pene pentru a vă spune că sunteți pe calea cea dreaptă sau pentru a vă călăuzi. Acestea vă oferă semne subtile, sugestii și mesaje pentru a vă arăta calea și pentru a vă spune că ei sunt cu voi.
  Aceste semne sunt, de obicei, repetitive, în afara coincidențelor obișnuite, semnificative personal, anormale sau neașteptate.
   De asemenea, ne dau semne de pericol iminent sau avertismente atunci când trebuie să acordăm o mai mare atenție la ceea ce se întâmplă în jurul nostru.
   Când întâlniți un semn de avertizare, nu vă faceți griji. Opriți ce faceți sau luați aminte de avertisment.
  Îngerii vă vor trimite semne și mesaje de avertizare atunci când voi, ați ignorat semnele subtile pe care le-ați   primit. În cazul în care mesajul nu este inteles de voi și vă tot întrebati,  aceștia vor încerca să vi-l trimita în moduri diferite.
 Dacă  ați cerut si  ati  întrebat pe îngerii voștri pentru un semn și ați simțit că nu primiți unul, încercați să cereți ca acesta să vină într-un mod pe care îl puteți înțelege , cum și ei vor continua să încerce.
Iată cinci semne de avertizare pe care îngerii voștri le pot folosi pentru a comunica cu dvs.

1. Auzirea unei vocii  
      Toată lumea spune mereu că vor să audă de la îngerii lor o voce tare înfloritoare, spunându-le să meargă așa, să facă asta sau să nu facă asta.
  De obicei, o voce cu un glas tare este un semn de avertizare din partea îngerilor tăi că ceva este pe cale să se întâmple că vrei să fii conștient și, de obicei, nu pentru că e ceva bun cum ar fi  "cumperi un bilet loto".  De obicei, este un avertisment despre ceva pe care doriți să îl evitați.
Iată o poveste de la unul dintre cititorii  :
   "Îmi amintesc una dintre primele  momente când am auzit o voce  , in timp ce călătoream  prin oraș catre servici .  Am auzit cum un gals m-a strigat pe nume … Nu eram sigura dar parca era galsul unei colege care m-a strigat.  Am intors capul din mers sa privesc in urma sa o vad. Strada era goala deja dupa ce toata lumea a urcat in autobus. Nu se vedea nimeni in spatele meu . Am continuat sa merg. Am auzit iar strigatul. De data asta m-am oprit pe loc si m-am intors. Era pustiu cum am spus . Cei mai apropiati oameni erau la sute de metri si nimeni nu imi facea semne. M-am intors si am pornit  nedumerita mai departe catre servici mergand agale pe trotuar .
   Dupa cativa pasi , pe strada a trecut in viteza o masina care a calcat cu roata pe un ceainic din material  ceramic  aruncat … cazut pe asfalt. O bucata din el care s-a spart, a sarit  cu viteza , a trecut la 30 de centimetri distanta prin fata genunchiul meu , si s-a infipt in portiera masinii parcate pe trotuar. A ramas infipt in tabla portierei.
   Daca nu as fi zabovit pret de 2-3 pasi , cand m-am intors sa vad cine ma striga, piciorul meu ar fi avut ligamentele taiate la nivelul genunchiului…iar viata mea alt curs.”

  Câteodată vocile dau explicatii sau chiar si mesaje de iubire.  

2.Visele sau Premonițiile
     Una dintre cele mai ușoare căi prin care îngerii noștri pot comunica cu noi este prin visele noastre.   Suntem, de obicei, mai deschisi față de mesajele din spirit atunci când E-ul uman este adormit.
    Sa visezi la un eveniment inainte de a se intampla - cum ar fi un accident de autoturism sau avion, sau daca ai o premonitie  puternica ca ceva "rau" se va intampla poate fi bulversant daca nu chiar poti fi chiar speriat. Premonițiile pot provoca, de asemenea, anxietate datorită cunoașterii puternice interioare, care vă permite să  aflați de pericol , dacă sa faceți sau  nu puteti sa faceți ceva.
   Mulți supraviețuitori ai accidentelor avioanelor au raportat că au avut coșmaruri cu câteva săptămâni înainte de zborurile lor.
   Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci ori de câte ori ai un astfel de vis sau premoniție încărcat emoțional este să-i acorzi atenție. Acesta este un alt semn comun de avertizare timpurie de la Dumnezeu și îngerii.
  Intrați in linistea voastra și puneți întrebările, cereți claritate pentru sentimentul vostru  și apoi acționați .
Visele și premonițiile sunt menite să vă ajute să vă asezati gândurile și sentimentele și apoi să decideți ce acțiuni să faceți, și cum să vă guvernați viața.


3.Sentimentul neconfortabil în  stomac

   Această zonă a corpului dvs. este acolo unde este plexul solar. Acest centru energetic este cel mai adaptat la lumea mentală și este adesea zona în care provin semne de avertizare.
  Această zonă este deosebit de sensibilă și îngerii voștri vă vor trimite o senzație în această zonă pentru a vă informa că ceva nu este corect. Acest lucru se poate simți ca greață, strângere, fluturi și chiar disconfort.
    Nu ignora aceste sentimente. Acordați atenție la ceea ce se întâmplă imediat ce apar oricare dintre acestea.
   De exemplu, dacă simțiți greață de fiecare dată când vă aflați lângă o anumită persoană, acesta este un semn că ceva este oprit și trebuie să fiți conștient și să acționați în consecință (evitând să fiți singuri cu această persoană). Acest lucru ar putea varia de la un sentiment gretos în stomac la un sentiment general  "speriat".
    Opriți-vă imediat și adresați-vă echipei spirituale , cereti o protecție suplimentară, precum și protecția în dragoste și lumină. Cereți îngerilor să vă ajute să înțelegeți sentimentul, astfel încât să puteți acționa în consecință și să vă mențineți în siguranță în orice moment.
   Aceste tipuri de avertismente sunt menite să vă ajute, să nu vă sperie. Nu este nevoie să vă simțiți nesigur când știți că îngerii voștri sunt mereu acolo pentru a vă informa când lucrurile sunt oprite și pentru a fi atenți.

                                                       4.Întârzieri stranii sau defecțiuni mecanice
   Eșecurile mecanice inexplicabile sunt unul dintre cele mai comune semne de avertizare pe care îngerii le folosesc pentru a vă atrage atenția. Destul de remarcabil, odată ce nu sunteți în pericol, problema mecanică dispare adesea în mod magic sau un înger uman vine cu o reparație rapidă pentru a vă face pe drum când timpul este corect.
  Ingerii utilizau tactici de întârziere pentru a vă încetini și a vă atrage atenția.  Accidentele auto care încetinesc transportul la muncă, școală sau alte destinații, în timp ce frustrant sunt adesea acolo pentru a vă învăța ceva sau pentru a evita o situație în care altfel s-ar afla dacă ați fost la timp. Un autobuz sau un tren care nu mai este programat, zboruri anulate și vremuri neplăcute sunt alte întârzieri ciudate care pot fi avertismente semnificative din partea îngerilor tăi.
Nu vă lăsați să vă prindeți într-o situație proastă sau să întârziați și să vă distrugeți restul zilei.  Utilizați aceste semne sau evenimente pentru a vă relaxa și pentru a căuta sensul mai profund, întotdeauna există unul. Gândește-te la ele ca la oportunități de a face timp pentru a face lucrurile mai bune, de vreme ce nu le poți schimba oricum.


5.Bolile bruște sau avertismentele  de rău augur  spuse                                                                                                             de alții

  Au existat multe povesti de la familiile victimelor din 9/11 care afirmau că cei dragi s-au trezit cu boli bruște și  au ignorat.  
   O alta poveste menționează despre un om care s-a trezit cu un caz extrem de vertij. Fiind un bărbat destul de sănătos, el și-a ignorat simptomele și a decis să meargă oricum la lucru, în ciuda rugămintei soției sale de a rămâne acasă și de a se odihni.
  Povestiri similare au fost documentate de persoanele care au pierdut lucrul acea zi după ce nu s-au simțit bine, așa că au ales să rămână acasă de la locul de muncă și au supraviețuit în timp ce colegii lor nu au făcut-o.
  
  Îngerii folosesc adesea alte persoane pentru a vă avertiza de posibile pericole; dacă sunt prieteni și familie sau străini, aceste mesaje au un sens care te face să te oprești și să asculți.   Cineva te descurajează să faci un anumit traseu. Cineva vă pune la îndoială noul prieten sau iubită.  Luați asta ca pe un semn pentru a privi mai adânc. Nu trebuie întotdeauna să vă opriți să vedeți acea persoană, dar știți că există un motiv pentru a întrerupe și a lua în considerare o imagine mai mare.

Nu ignora avertismentele unui înger.
      Când primiți un semn de avertizare de la îngerii voștri, nu vă faceți griji! Opriți-vă și luați aminte. Este cu adevărat un DAR din partea îngerilor pentru voi.
  Dacă este un mesaj de pericol iminent, acționează repede.
  Dacă este un sentiment, opriți ceea ce faceți și faceți o evaluare mai profundă.
  Ingerii voștri nu doresc să vă chinuie sau să va facă viața dificilă, sunt aici pentru a vă sprijini și a vă ajuta să găsiți o cale mai bună.
 Acum de ceva timp , ei incearca sa va trezeasca la realitate , sa va faca sa cresteti in constiinta pentru a ascensiona. Este pacat sa pierdeti acest lucru , ignorand semnele lor atat de evidente pretutindeni in jurul vostru. Este deajuns sa fii putin atent si ai sa observi aceste semne.
   In momentul cand ati reusit sa observati semnele lor, si aveti acea stare de nauceala si surpriza placuta , imediat ei vin cu un alt semn  care sa va intareasca  convingerea ca ei cu adevarat sunt in preajma voastra. Faptul ca semnele iti arata ca un inger este in preajma ta si iti si atat prezenta sa , iti da un sentiment sublim care nu poate fi descris in cuvinte. EI sunt trimisi ai lui Dumnezeu. Onoreaza-i cum se cuvine.
  
Namaste 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu