Semne




 



    Fiți atenți la gândurile și ideile care vin la voi, deoarece acestea sunt răspunsul la rugăciunile voastre. Ați cerut acest lucru. Răspunsurile vin la tine sub forma unor gânduri repetitive care vă spun să faceți pași și să faceți schimbări sănătoase. Acestea sunt mereu susținute și date în cea mai înaltă energie a iubirii. Nu vă indepartati gândurile sau sa credeți că sunt doar niște vise, lucruri prostești sau chiar nesemnificative. Gândurile tale sunt reglate de frecvențe mai înalte acum și sunt inspirații de încredere.

    Amintiți-vă că toate marile invenții, noi afaceri și oportunități și o mare înțelepciune provin din aceeași sursă universală de cunoaștere. Sunteți atras de această înțelepciune divină chiar acum, deci observați și înregistrați-vă gândurile și sentimentele. Apoi faceți cel mai important pas și acționați asupra acestor răspunsuri la rugăciunile voastre!

Gândiți-vă astăzi asa: Deschideți-vă gândurile și sentimentele față de răspunsurile pe care le căutați și acordați atenție gândurilor, sentimentelor și ideilor repetitive care vă apar în conștiința voastră, căci acestea sunt semnele voastre.

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu