Desprindeti-va si fiti liberi





 Este timpul să vă urmați propria inimă.

Acum este momentul să începeți să vă trăiți viața în termenii voștri. Luați măsuri în zonele vieții in care nu sunteți mulțumiți, deoarece este timpul să faceți schimbările pe care le-ați dorit în viața voastră.
   Deveniți un neconformist și sa vă duceti dincolo de zona dvs. de confort - ați așteptat acest timp, ați cerut acest lucru, deci, ridicati-vă și ieșiți afară și vedeți unde vă duce această cale.        Uneori este nevoie de un mic disconfort pentru a vă aprinde dorința de a vă deplasa catre ceva mai mult -  acesta este unul din acele momente.
 Amintiți-vă să aveți încredere și să permiteți desfășurarea lucrurilor. Nu ajungeți mereu acolo unde vreti sa  ajungeti, dar întotdeauna ajungeți acolo unde trebuie să fii.
    Cu cât sunteți mai conștienți și mai conștienți pe măsură ce vă aflați pe drum, cu atât mai mult  vă bucurați de experiențele  calatoriei .   Să alungati din minte ideia că aceasta călătorie trebuie să fie tot mai dificilă.
    Gândul pentru ziua de azi: Ai incredere și  permite lucrurilor să se desfășoare. Nu ajungeți întotdeauna acolo unde credeați că mergeți, dar întotdeauna ajungeți acolo unde trebuie să fii.  P e parcurs, cu  cât sunteți mai conștienți și tot mai conștienți , cu atât mai mult  vă bucurați de experiențele  calatoriei

Asa si este
Angel Wisdom





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu