ACUM SAU NICIODATA

 


 

Revoluția noastră a început!

Mai toată lumea e în mare fierbere pe întreg pământul.; pandemie, economie, vaccinare, atentate, războaie, calamitati  naturale și peste toate, netul e plin de indemnuri și invataturi pentru schimbare și ascensionare. Fie ca sunt transmise de ET , fie de oameni ai pământului, sunt multe. Fiecare pamantean, povestește cum a înțeles el mai bine despre asta, sau cum crede el că se poate ajunge și ține calea către ascensiune. Mulți , și sunt destul de mulți , habarnuau de așa ceva; nici n-au auzit termenul ascensiune.

Adevărul este că nimeni nu vă poate spune și indica pasii clari de urmat. Fiecare suflet are drumul său examenele sale, incercările sale.

Ce vi se poate spune spre ajutor, sunt doar indrumări de conduită, de gândire, de comportare. Restul vine de la sine din adâncul inimii fiecăruia. Ceea ce se potrivește mie, nu este potrivit și pentru tine.

Dar, trezirea sufletului și ridicarea constiintei este o necesitate. Viața fără pic de spiritualitate, fără nici un gând către sufletul vostru și către divinitate nu se mai poate! Acest gen de lume, astăzi, o vedem cum cade și se destramă sub ochii noștri. Acest gen de lume a căpătat apucături hidoase dincolo de imaginație. Acest gen de lume și-a clădit întunericul apucand în mii de tentacule intreaga viața a pământului sub toate formele. Omul nici nu mai are puterea de a discerne cu adevărat , binele de rău.

Deci!!! Am fost atentionati în mii și mii de forme,...ni s-a șoptit de către divinitate în urechi, zeci de invătături pentru ca omul să poată să razbească către lumina, să ii fie mai lesne să gasescă calea către ea.


Nu sunt indemnuri de dus la biserică , oricare ar fi ea, sau de aderare la vreo sectă sau vreun guru sau mai știu eu ce învățat - Sunt indemnuri de bună comportare a omului, indemn către o gândire frumoasă cu idei frumoase și constructive , indemn către sentimente de îngăduință și pentru cei mai slabi și sentimente de iertare și înțelegere pentru cei ce v-au greșit, indemn de a deschide ochii și de a vedea frumosul din jurul vostru, și mai ales de a vedea și înțelege adevarul.

Vi se sugerează ca trăind frumos, sigur veti găsi pacea și armonia din inima voastră, veți putea găsi calea voastră către ascensiune. E deajuns să vrei!


De ce ACUM SAU NICIODATA ? ....pai findcă lumea deja a început să se „cearnă”. Timpul cel din urmă este ACUM. Cei ce nu se vor sinchisi să-si deschidă inima și ochii, vor avea soarta efemeră a oricărui lucru material; pieirea.

Veți spune ca omul oricum moare, ce atâta zarvă?

Nu sunteți voi în măsură să cantăriti. Dumnezeu va dărui, și cei ce aleg să meargă către lumina divinitatii , sigur vor avea alt drum și altă destinație decât cei nepăsători sau cei care au altă alegere. Cei ce vor , pot sa aleaga sa devină iarăși ingerii care au fost creati de Dumnezeu cu viața lunga și frumoasa.

Nimeni nu te obligă la nimic. Dumnezeu ți-a dat libertatea să alegi ! Viața ta e în funcție de alegerile pe care le faci.


Gândește și încearcă să înțelegi ;

De ce e mai bine pentru tine să-ți urci conștiința si sa ascensionezi.

De ce e mai bine sa cauți frumusețea , armonia și perfectiunea .

De ce e mai bine sa alegi Lumina și Iubirea Divina.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu