Este timpul să ne iubim !

 


 

 

Adunați-vă împreună, cei care simt nevoia și, împreună, faceți alegerea dvs. într-un impuls fratern pentru toți semenii voștri. Veți avea de câștigat, nu vă îndoiți.

Întruparea ca om este foarte diferită pentru ca sufletul să se adapteze la timp, legi, închisoare, religie și discordia nesfârșită a dualității!

Dacă ai putea înțelege în totalitate că dramele și haosul sunt catalizatoare pentru ca sufletul tău să le exploreze și să se extindă, ai putea să te relaxezi și să permiți marile schimbări din interior.

Desigur, este nevoie de curaj pentru a rămâne ferm în ochiul „furtunii” din lumea inconjurătoare, pentru a avea încredere în proces și pentru a nu fi aspirați în vârtejurile furiei haotice, dar curajul este ceva ce avem cu toții atunci când avem credința să îl recunoaștem.

Orice s-ar întâmpla, amintiți-vă întotdeauna că ușa principală a eliberării voastre este inima. Trecerea de la ego la inimă implică faptul că te uiți la tine și uiți de tine și rolul tău pe care il ai de jucat în lumea din jurul tău. Este o transformare vibrațională care se întâmplă singură când sunteți gata. Nu este ceva ce mintea ta poate decide.

Totul este fabulos bine orchestrat, deși prezentarea generală a ceea ce se întâmplă acum în lume sau în viața ta încearcă să arate contrariul.

Poate fi dificil să faci un pas înapoi suficient pentru a vedea imaginea de ansamblu, dar cu cât putem respira mai profund în viață, permitem vieții să respire adânc în noi.

Revoluția ta interioară, condusă de credința ta de neclintit, este cea care aduce revoluția tăcută a Luminii . Dacă continuăm să ne amânăm visele, sperând că mâine va fi o zi mai bună, putem rata complet această oportunitate. Fericirea vine atunci când devenim dispuși să ne iubim din toată inima, să încetăm să ne vedem pe noi înșine sau viețile noastre ca fiind „rupte” sau care au nevoie de reparații și, în schimb, să iubim aceste cicatrici și imperfecțiuni. 

 Primiti iubirea în inimile voastre. Lăsati-o să vă incălzească și să vă vindece sufletul. Primiti-o și lăsati-o să vindece acestă lume și această planetă. Merităm cu toții o viață frumoasă și minunată.

Fie ca Harurile Luminii și Iubirii să pătrundă în Inima ta.

Este timpul să ne iubim !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu