Pamântul si viața sunt în mâna ta

   


   Se povesteste ca Dumnezeu  le-a dat sa faca o alegere, lui Adam si Eva ;  Sa urmeze ispita intunericului sau sa ramana alaturi de binecuvantarea luminii. Au ales ispita intunericului si s-a ajuns aici, azi…..
  Este doar o poveste plina de talc sau ... Poate ca inca de pe atunci, sau poate din alte timpuri ,caci nimeni nu o poate spune cu certitudine, viata  aici pe pamant, a fost o vesnica lupta;  Frate impotriva fratelui, natiune impotriva natiune,  om impotriva Creatiei. Ne-am omotat unii pe altii. Am incalcat legea. NOI am facut asta. OMUL  a facut asta!  Totul era frumos, totul era bun , iar omul.....
  NOI , oamenii  am distrus Pamantul si Creatia de pe suprafata lui, uitand ca TOTUL inseamna casa noastra , ca TOTUL inseamna Dumnezeu.

  Daca tu omule, nu incerci sa deschizi ochii , sa intelegi sa vezi si sa schimbi lucrurile , … sa stii ca lumea asta a intrat deja pe calea pieirii, lumea, asa cum ati cunoscut-o, se stinge incet, iar tu omule cu copii si nepotii tai , ai sa mori odata cu ea. 
  Pentru ca lucrurile sa se schimbe in bine, schimbarea incepe cu tine insati. Inportant este ca tu, sa deschizi ochii si sa vezi, sa intelegi! Si apoi sa alegi sa faci asta.
 Apoi, din moment ce alegeti ca voi înșivă sa vă schimbați, atunci luați în considerare și faptul că puteți fi tot ceea ce vă doriți să fiți. 
   Orice schimbare pe care o doriți trebuie să înceapă cu acceptarea posibilității. Nu veți fi capabili niciodată să deveniți ceva ce credeți că este imposibil. Veți deveni ceea ce vă doriți să deveniți, atunci când doriti cu adevarat, cand știți că este posibil caci Dumnezeu va va calauzi pas cu pas și simtiti că este cel mai bine pentru voi. 
  
Tine cont insa, ca schimbarea pe care o faci, sa nu faca rau celor din jur, si dacă va fi mai bine pentru toți, cu atât mai bine.
  Unii dintre voi vă simțiți lăsați pe dinafară. Nu este bine sa ganditi asa , sa nu o faceți!  Nu există o singură celulă în ființa voastră care să nu fie afectată. Sunteti parte din acest mare intreg. Si voi insiva, aveti o multime de organe in corp; daca nu va dor sau nu sunteti constienti de ele, nu inseamna ca nu le aveti. Ele fac parte din TOT, si isi indeplinesc rolul, fara de care nu se poate. La fel sunteti fiecare din voi, parte din intreg. Sentimentul de separare este cel mai mare obstacol al vostru , pe care singuri vi-l creati in minte. 

 Alegerile voastre va pot ajuta sa gasiti calea voastra si sa mergeti pe ea, sau nu. 
Alegerile voastre va ajuta sa mergeti pe drumul catre ascensiune , sau nu.
Alegerile voastre pot ajuta Intregul , sau din contra.
Alegerile voastre va ajuta sa dobanditi nemurirea , sau nu.
Alegerile voastre , ajuta, sau ranesc Pamantul.  
 
Gasiti lumina, bucuria si fericirea din fiecare cuvant, fapta si lucru. Creste vibratia ta prin ceia ce faci, pentru a putea ramane pe pamant. Sa nu va inchipuiti ca este doar o gluma proasta acest indemn.
 Fiti buni si blanzi ca un inger, asa cum v-a creat Dumnezeu.  Doar asa frumosi si curati o sa puteti gasi drumul inapoi  catre EL si in felul asta o sa puteti razbi toate obstacolele calatoriei. 
                          
Cugetați, învățați, înțelegeți . Voi sunteți una.
Pamantul si viata sunt in mana ta. Nu va jucati cu viata voastra si a celor din jur!

Fii in pace si lumina






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu