ESTE TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ

 



Învață să te bucuri de propria companie. Învățați să IUBIȚI și să IERTAȚI pe voi înșivă și pe ceilalți
și tot ceea ce voi sau ei au făcut sau nu au făcut în trecut.

Fericirea vine atunci când devenim dispuși să ne iubim din toată inima, să încetăm să ne vedem pe noi înșine sau viețile noastre ca fiind „rupte” sau care au nevoie de reparații și, în schimb, să iubim aceste cicatrici și imperfecțiuni.

Pot apărea emoții incomode, dar ele vin să fie purificate și vindecate.

Nu vă implicați în aceste emoții, deoarece acestea vor trece în timp. Nimic nu e la intamplare, totul are un scop. Curăță-ți și purifică-ți aura stând în linste în lăuntrul tău sau scufundându-te în apă.

Pentru mulți schimbările care tot vin, provoacă mari neplăceri și greutăți, dar toate vor trece .Nu vă pierdeți niciodată din inimă și faceți tot posibilul pentru a privi partea luminoasă. Păstrându-vă pozitiv, le veți refuza celor intunecati, orice ajutor pe care îl pot obține din energiile voastre atunci când cad scadeti în vibrație.

Acesta este TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ, pentru că VOI sunteți cei care vor schimba lumea din jurul vostru, așa că , învățați să fiți fericiți .

Cu toate acestea, rămâneți vigilenți, deoarece sunteți inundați cu informații care ar dori să transmită informații de la forțele Luminii, dar acestea sunt doar informații de la forțele intunecate .

Nu vă subestimati, nu vă lăsați ingenuncheati! Valoarea voastră este dată de ceea ce sunteti voi. Fii cu tine si pentru tine si ceilalti deopotrivă.

Învățați să IUBIȚI și să IERTAȚI pe voi înșivă și pe ceilalți și tot ceea ce voi sau ei au făcut sau nu au făcut în trecut. Există întotdeauna o lecție. Ai venit pe pământ pentru acest vis foarte special; Actul final al Marii schimbări. 

ESTE TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu