Definiți-vă! Și ALEGETI

                    


           

În cea mai mare parte a vieții tale ai permis societății și celor apropiați să-ți spună exact cine ești, ce trebuie să faci, ce trebuie să spui și cum să te porți. Te-ai lăsat purtat, ai devenit maleabil și docil ca sa poți sa răzbesti sau să primești ceea ce-ți doreai, ți-ai văzut de propriul interes.

Uneori nu ți-a plăcut deloc ce se voia de la tine dar ....ai tăcut și ai acceptat, iar viața a mers mai departe printre lacrimi și zambete. Iuresul vieții era atât de tumultos cu atât de multe renuntari , ca de multe ori te trtezeai ca a trecut viața pe lângă tine și tu ai tot renunțat la tine și dorintele tale.

Mai știi cine ești omule? Ai uitat multe ...fie ca ai fost impins de grijile și problemele vieții, fie ca alții au avut grija ca tu sa ajungi în starea asta disperată pentru a te putea constrange tot mai mult.

Este timpul, pentru o schimbare!

Multumesc DOAMNE! Sunt MINUNAT! Sunt FERICIT! Sunt SANATOS! Sunt BOGAT!

... spuneți-vă vouă , repetati-vă asta la infinit în minte pană subconstientul vostru va inregistra și va crede , pană Universul întreg vă va auzi și poți fi sigur că atunci și Dumnezeu vă va auzi .

Spuneți asta rostind cuvintele în gura mare să audă și ceilalți.

Gândul vostru creaza...Vorba voastră creaza.... Inima voastră creaza prin sentimentele ei.

Omule ...Nici nu știi cât de minunat , de măret și de puternic ești !

Poți fi deopotriva compătimitor, frumos, iubitor , puternic, viteaz și indrăznet , intelept , blând și luminos...... sau poți fi și reversul medalie cum se spune. Indiferent din ce rasă cerească aparține sufletul tău, tu ești cel ce alege ce viața doresti să creezi pentru tine , tu ești cel ce alege către ce dorești să mergi ; Lumină sau Întuneric.

 

Din acest moment, nimeni , absolut nimeni nu poate face asta pentru tine. Definiți-vă! și alegeți destinația .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu