Scara, frânghia sau vesta de salvare a omenirii

 


Totdeauna Dumnezeu a lăsat o șans
ă, o portită de scăpare, o rezolvare cât de mică. E deajuns să vrei.

Fie ca sunteți constienti sau nu, sau fie că acceptați sau nu, lumea noastră este un sistem organizat de manipulare psihologica si inrobire. Mintea omului este distrusă sistematic zi de zi, pas cu pas. De-a lungul istoriei au fost multe valuri de psihoza în lume care au făcut multe victime și au dat naștere la multe drame.

Niciodata însă nu au existat mijloace atât de eficinete pentru a manipula o societate; Telefoane inteligente și retele sociale, televiziunea și internetul, toate coroborate cu robotii care răspândesc propaganda și algoritmi care cenzurează rapid fluxul de informații nedorite, permit cu ușurință atacarea mintii omului, a maselor. Tehnologia modernă îl face pe om să dea de bunăvoie și pe negandite, lumea pe care o privește si  libertatea lui, căci , nu-și ia timp să se retragă și să reflecteze, să gandească, să se odihnească, nici chiar să discute . Acceptă ca realitate și adevăr ceea ce i se oferă în fata ochilor pe ecran și astfel renunță pas cu pas la libertatea și demnitatea lui de fiintă.

Mass-media condusă de cabală , continuă clipă de clipă să vă stârnească îngrijorarea. Acest lucru este valabil mai ales în acest moment.

Îngrijorarea este o vibrație a sentimentului de neputință. Îngrijorarea este un obicei programat pe Pământ încă de la naștere. Din păcate, când îți faci griji, nu ești în contact cu puterea ta ca creator divin al vieții tale. Îngrijorarea te conectează la rețeaua conștiinței de masă. Este o atmosferă de control, prin urmare, un om ușor de controlat și de manipulat..

Când sunteți îngrijorat de orice: bani, sănătate, relații, muncă, familie pe moarte, fiecare circuit din sistemul dvs. este în alertă. Corpul răspunde la aceste energii negative. Există conflict intern. Nu există pace, nu există putere, nu mai există nici sănătate si nu există nici bucurie.... Când vă faceți griji, invitați, invocați, creați o realitate a ceea ce vă faceți griji....deci veți avea parte de tot mai mult rău.


Acum, este momentul să facem o schimbare conștientă!

Un instrument care vă va sprijini în eforturile dvs și care este considerat a  fi scara, frânghia, vesta de salvare, este sentimentul de bucurie și sentimentul de recunoștință.

Întreabă-te, ai experimentat vreodată cu adevărat o bucurie pură? Cunoști sentimentul de recunostintă, ai simțit cum el inundă și izvorăste din inima ta și îți umple pieptul?

Chimia corpului tău se va schimba atunci când aduci o conștientizare de bucurie / recunoștință în momentele tale. În timp, veți înțelege că bucuria / recunoștința este o stare naturală de a fi. Este un mod vibrațional de a ieși din grila conștiinței de masă. Oferirea de bucurie și recunoștință deschide ușa către dimensiunile superioare și întâmpină minuni, binecuvântări și sincronicități în viața ta.

Când înveți să simți, să experimentezi bucuria / recunoștința ca vibrație dominantă în viața ta, ești liber. Când țineți o vibrație de bucurie / recunoștință mai des decât orice altă emoție, vă aflați într-o poziție de creație puternică. Sunteți în fluxul divin.

Trebuie să intelegi că planul vietii tale este croit după un tipar perfect . Dacă te lasi dus de val, si nu esti deloc constient că tu esti la carmă, vei ajunge unde te duci tu ca si carmaci. Viata poate fi usoară, sau frumoasă, trebuie doar să trăiesti constient că tu esti creatorul propriei tale vieti. Dumnezeu cand crează ceva il face perfect, deci te nasti perfect si sigur că si tot ceea ce faci trebuie să fie perfect.

Ce ati facut cu această perfectiune?

Unde este Raiul din fiecare om? Nu vă lăsați îngenunchiați ! Dacă este credință, totul este posibil ! Nu vă abandonați lăsandu-vă pradă întunericului. Ingerii sunt lângă voi .

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu