„Doamne! dacă vrei, Tu poţi orice. Totuşi, facă-se voia Ta, nu voia mea”  

 

 

 

 

 

 

Ca sa poti spune aceste cuvinte, cu inima deschisa si fara nici o ezitare, ar trebui sa ai credința ca sa te abandonezi total in mana lui Dumnezeu.

Cati dintre voi o faceti ?

Cati dintre voi au curajul sa rosteasca aceste cuvinte, fara a se duce cu gandul la ceva ce le-ar fi teama ca ar pierde ?

Cati dintre voi ar rosti cuvintele astea fara frica si indoiala de mai rau?


FRICA !!!! Frica este cea care oprește omul să fie ceea ce este.

FRICA oprește omul să fie fericit și sa traiasca în pace și liniște în mana lui Dumnezeu.

FRICA te despoaie și de minte și de suflet!

FRICA împinge omul sa facă lucruri demne de un intunecat.

FRICA este opusul IUBIRII iar cararea pe care te mana te duce în adâncul intunecat.



Scoate-ti din voi ideia ca sunteti mici si neputinciosi. Lumea si societatea din jur v-a crescut cu aceasta ideie si vrea sa va faca sa va simtiti niste fapturi ale nimanui, va cultiva in minte idei proaste care va fac sa uitati de Dumnezeu si puterea sa, de importanta Sa in viata voastra. Fara sa va dati seama, v-ati indepartat tot mai mult de divinitate, iar viata voastra a devenit tot mai grea si mai urata. Nu e musai sa mergi pana la biserica sa-l gasesti pe Dumnezeu. Te poti ruga si singur, in linistea casei tale, asa cum v-a invatat Isus.

Nu uitați ca ne-am născut aici pentru a învața din pataniile traite în acesta viața, și în cele ce au mai fost. Degeaba ne grabim „sa intram în rândul lumii” sa agonisiti averi, sa construiti... nu asta e menirea acestei vieți.


Nu trebuie sa uitati ca fiecare dintre voi, face parte dintr-un mare UNU, iar acest UNU este insasi prezenta divina, caci Dumnezeu este în tot și toate. El este Iubirea și Lumina. Toate de la el au plecat .... chiar dacă în timp, unele suflete au luat alta cale, alt drum al experienței și au tot decazut și s-au adancit în Întuneric.

NU Dumnezeu a pedepsit prin alungare, ci sufletul care singur a ales calea întunericului, a avut parte de TOT ce poate crea întunericul. 

PERICOLUL cel mare, este ca, cu atat cât te afunzi mai tare în întuneric și ceea ce inseamna el, cu atât uiți de tine, uiți de unde ai plecat și cine ești, uiți de Creator, devenind opusul sau, și traind cu ideia neroada ca ai puterea sa îl domini si chiar sa il si invingi pe Dumnezeu traind fara el. Dumnezeu in bunatatea sa, le-a dat ragaz tuturor si le-a lasat sa invete pe pielea lor ce inseamna a se indeparta de Lumina si Iubire. Cine a uitat definitiv si nu mai vrea sa se intoarca in Lumina.... va fi sters cu o privire a Sa, caci totdeauna Lumina a sters Intunericul prin stralucirea sa.


Sufletul vostru este parte, scanteie din Dumnezeu, caci el este Creatorul nostru al tuturor. Fiecare in parte trebuie sa manifeste frumosul si iubirea, pentru ca intregul și insasi viața voastră sa straluceasca. Daca voi manifestati frica și uratul intr-o mare de iubire si lumina, veti sari in ochi, precum o buba pe obrazul curat si senin al unui om. Nu intinati intregul prin comportamentul vostru. Intregul vă va veni de hac si mai devreme sau mai târziu, vă va „vindeca” cumva.


Lasati si permiteti divinitatii sa se manifeste in viata voastra cu incredere. Nu gasesti alt sprijin si adapost mai bun . Dumnezeul din launtrul tau care anima și da viața acestui trup al tău pamantean va sti sa te calauzeasca.

Viata voastra este o reflectare a felului in care va vedeți pe voi insiva, o reflectare a ceea ce gândiți, credeți și faceți. Ceea ce vedeti in voi se manifesta si in afara voastră  (daca în launtrul tău sufletul tău e zbuciumat, bolnav și in debandada, tot așa vei întâlni în drumul vieții tale). Lumea care se asterne la picioarele tale este OGLINDA a ceea ce ești tu însăți, a firii tale... sau altfel spus, sufletul tău e bolnav de întuneric și neiubire și tu nu vrei sa înțelegi asta.


Iubirea este singurul lucru care vă ajută, indiferent de „calatoria” în aceasta viața pe care ati ales-o înainte de a va naște și care poate azi nu e usoara. Amintiti-va cine sunteti cu adevarat. Sunteti lumina, sunteti iubire, si ele sunt , exista adânc în inimile voastre, chiar dacă nu le simțiti poate. Aveți îngeri care va insotesc în acest drum al vieții și sunt dornici sa va ajute sa va dea o mana de ajutor... asta daca alegeti sa veniți și sa traiti iar în Lumina Divina.

Mulțumește omule pentru ceea ce îți dăruiește AZI Dumnezeu, pentru ca tu sa înveți sa fii înțelept și sa poți sa te RIDICI din groapa întunericului în care ai cazut din alegerea ta, sa deschizi ochii și să-ți amintesti apoi de tine și sa vii iar acasă în LUMINA Sa și sa simți iar IUBIREA Sa.

 „Doamne! dacă vrei, Tu poţi orice. Totuşi, facă-se voia Ta, nu voia mea”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu