Ar fi bine sa fiti egoisti in sensul bun!



    Vi se pare bizar si ne-la-locul lui acest indemn ? Credeti ca nu-si are locul ca indemn spiritual pentru cineva ?
Oooo,  ba cred ca da !
   Ar fi tare bine ca oamenii sa fie egoisti cand vine vorba de sufletul lor si sa-si doreasca tot ce e mai bine pentru binele lui cel mai inalt.
   Ar fi bine ca oamenii sa-si doreasca ca ei sa aiba mai multe ganduri bune si frumoase atat pentru ei cat si pen
tru cei din jur.
   Ar fi bine ca oamenii sa fie egoisti si sa -si doreasca un trai decent pentru munca lor.... si sa-si ceara clar drepturile nu sa se lase calcati in picioare.
   Ar fi bine ca oamenii sa fie egoisti si sa faca totul pentru ascensiunea lor.
   Ar fi bine ca oamenii sa fie egoisti si sa-si doreasca pentru ei o planeta curata cu ape limpezi, paduri fosnitoare si racoroase , iarba grasa si aer proaspat....
   Ar fi bine ca oamenii sa fie egoisti si sa-si doreasca fiecare in parte sa traiasca iubirea cea mare si adevarata alaturi de flacara lui.... nu surogate, posesiuni sau targuieli de tot felul in care fericirea e confundata cu orice altceva.

Problema cea mare este ca omul ESTE egoist, dar in sensul RAU! ... si ce este si mai rau, este ca nu-si da seama de acest lucru!


In egoismul lui, omul e rupt de tot si toate.... Pana si de Dumnezeu. Nu ii pasa de nimeni si nimic. Nici macar de el insusi.
E refractar si nu vrea sa asculte nici macar un indemn.
E orb si nu vrea sa vada ce e chiar in fata lui.
Egoismul lui il face sa se rupa tot mai tare de intregul cel mare si sa se indeparteze tot mai mult de Dumnezeu si o viata vesnica.
Egoismul lui il face incapatanat, nu vrea sa primeasca semnele din viata lui care il calauzesc catre lumina.

Fiti egoisti in sensul frumos si doritiva tot mai multa lumina si intelepciune  in viata voastra.
Viata va fost daruita cu un scop clar si precis. Nu irositi zi dupa zi traind dupa modelul si tiparul parintilor vostri! 
Descoperiti ineditul  vietii voastre.  
Acum omenirea traieste clipe unice. Acum se termina o lume si fiecare isi croieste viitorul prin constiinta si alegerile sale , sau, isi alege cu nepasare ca totul sa ia sfarsit cu viata lui, si astfel isi alege  sfarsitul.

  Fiti egoisti in sensul frumos pentru viata si drumul sufletului vostru. Nu va abandonati! Sa nu va fie teama de nimic! Aminteste-ti ca Dumnezeu e intotdeauna cu tine si te va conduce pas cu pas. 

Fiti intelepti! Namaste




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu