SPERANTA se află și ea în Cutia Pandorei




    Cutia Pandorei a fost larg deschisa si se va raspandi pe arii mari ale populatiei pamantului, tot ce se afla in cutie! Nu va fi om sa nu simta, sau sa nu fie macar afectat de discomfortul creat  de cei din jur .
   Mania este contagioasa… iar dezechilibrul magnetic de pe planeta sunt un teren fertil pentru comflicte si extremism care niciodata nu este oportun.
  
Edgar Cayce spunea; “Inaltarea umana” nu este o complexitate abrupta si criptata a scribului profetic, ci mai degraba, o expresie fireasca si necesara a constiintei planetare acceleratoare si creatoare.”

   Ideia importanta care trebuie inteleasa si evidentiata  este ca, TOTI trebuie sa depuneti eforturi concentrate pentru a ramane activi, optimisti si plini de compasiune in orice moment!
Apatia si depresia sunt la fel daunatoare pentru campul energetic uman ca si furia.
Letargia persistenta poate inainta, rapid si subtil in depresie si duce la fisurarea aurei cu pierdere de energie si atrofind constiinta… manifestate ca oboseala, o scadere a nivelului de energie, o stare tulbure si multa vunerabilitate. Acest lucru trebuie evitat caci va poate pierde pe nesimtite.
Atunci cand in campul aurei se produc asemenea pierderi energetice, apar dereglari in procesul de gandire, iar energiile negative se pot atasa mai usor chakrelor voastre.  Apoi, dezinteresarea, ignorarea si neatentia acuta sunt manifestari sau atitudini degenerative din punct de vedere spiritual, mental si fizic.

   Prin urmare, este esential in acest moment, moment de mare transformare si alegere a noului drum, sa fiti cat mai intelepti, sa nu va pripiti si sa “masurati de doua ori inainte de a taia”. Nu va lasati prada gandurilor nefaste!
  Faceti un efort pentru a va concentra pe aspecte positive, indiferent cat de disperata ar parea situatia din viata voastra, si nu uitati ca negativul este totdeuna marginit de pozitiv. Aruncati privirea si gandul dincolo de zona intunecata a unei realitati care pare fara sfarsire si fara iesire. Nu uitati ca “cine se aseamana se aduna”, ca mereu exista tendinta ca, un efect sa fie amplificat de ceva asemanator,  inca si mai accentuat. Un gand negtiv va atrage un alt gand tot negativ. Este Legea Atractiei!

  Timpul care vine, poate fi o perioada foarte dificila de incercari, de inconsistenta si lipsa de coerenta pentru fiintele umane. Poate o sa vi se para ca nu veti avea progrese, dar prin perseverenta veti obtine rezultate. In multe privinte, problemele au atins niveluri periculoase dar depinde numai de noi sa le rezolvam.  
 Nu uitati ca in cutia Pandorei se alfla si SPERANTA…. asa ca nu dezarmati si nu disperati! Este intunericul cel mai greu de dinaintea luminii.
Odata ce voi v-ati manifestat intentia de a repara lucrurile, exista ingeri care va asteapta sa va ajute, dar trebuie sa faceti voi primul pas pentru a schimba lucrurile inainte de a primi ajutor. Trebuie sa cereti si sa manifestati dorinta, pentru ca ei sa va poata ajuta. 

  Tot ce traim sunt urmarile alegerilor noastre si in acelasi timp, lectii si teste pentru sufletele noastre ... sa putem intelege si cunoaste puterea din noi , puterea Divina de care omul a uitat. Dumnezeu e Dumnezeu, si nu e doar o vorba in vant! 
Alegeti sa traiti frumos , in lumina si adevarul Divin. Descoperiti frumosul din adancul inimii voastre!  Nu uitati de recunostinta !

Namaste



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu