Finalizările



  Multe lucruri se apropie de o finalizare. Cu toate acestea, există doar câteva “pietre”  pentru a fi create, si aranjate, pentru a crea fundația și pentru a solidifica proiectele care se manifestă în lumea voastră. 
 Ați început această lucrare mult timp în urmă și sunteți gata să o vedeți până la sfârșit, astfel încât să puteți fi liber să îmbrățișați ceea ce urmează. Atât de multe oportunități noi și minunate vă așteaptă pe parcursul acestei faze de schimbare a conștiinței.
  Un pic de autocontrol sau reținere ar putea fi solicitat de la voi în timpul acestei perioade de schimbare, deoarece poate fi frustrant pentru cei care sunt conștienți de faptul că văd și simt mai mult, la fel ca și pentru cei care au început să dezvolte aceste simțuri. Amintiți-vă să încercați să fiți răbdători.
  Dacă aveți nevoie, faceți pasul înapoi și plecați, nu vă lăsați să vă prindeți în dramă, în bârfe sau în discuții negative și încercați să vă concentrați pe compasiune, înțelegere și iubire. Încredeți-vă că toate lucrurile se desfășoară așa cum v-ați dorit voi și Sinele  și aveți credință în ordinea divină și calendarul perfect.

 Gândiți-vă astăzi: Fiți siguri că știți că lucrurile mari vă așteaptă în această mare mișcare și au pus în acțiune completăturile care au început cu mult timp în urmă. Nu veți fi dezamăgiți de rezultatul lor atunci când aveți încredere că sunteți co-cocreator cu Divinul.

Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu