Oportunități


Doar când ați început să vă îndoiți că spiritul  a auzit rugăciunile voastre , Universul vă surprinde cu oportunități și coincidențe. Lasati-va asteptarile voastre cu privire la modul in care acestea ar trebui sa fie si permiteti Spiritului sa va uimeasca cu generozitatea sa. Asteptati-va ca resursele neasteptate sunt disponibile si vegheati la usile care se deschid deoarece acestea sunt cu adevarat semnele pe care calea este cea mai buna cale pentru voi!

Apoi începeți să experimentați multe coincidențe semnificative și acest lucru vă dovedește că norocul vă zambeste. Dar, într-adevăr, rezultatele se manifestă din munca grea pe care ați făcut-o pentru dragostea de sine, vindecarea de sine și extinderea luminii. Învățați puterea gândurilor și împărtășiți spiritul frumos cu lumea și acesta este exact modul în care ar trebui să fie. Creșterea voastră v-a condus în acest minunat parteneriat cu Spiritul vostru și această echipă co-creatoare va vedea că destinul se desfășoară.

Gândul de astăzi: Universul este plin de surprize stabilite în sincronicitatea și coincidențele pe care le experimentați în fiecare zi. Lăsați Spiritul să vă surprindă și să vă permiteți să se desfășoare aceste oportunități.


Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu