Împuternicirea de sine

  
   Menținerea în echilibru este o datorie în a vă pune pe primul loc, astfel încât să puteți fi mereu cel mai bun  care puteți fi și cel mai bun folos pentru Univers. Punerea pe primul loc este vitală pentru a continua pe o cale de bună sănătate, iubire și vindecare. Nu este treaba voastră de a pune mai întâi nevoile altora sau de a îi  face fericiți înainte de propriul dvs. echilibru și bunăstare. Nu este vorba despre tine, dar atunci este. Cheia este cu adevărat să găsim acest echilibru.
   Începeți ziua, făcând puțină îngrijire de sine și, dacă este necesar, puțină vindecare. Meritați să vă dezvoltați și spiritul vrea să știți că este timpul să începeți această practică astăzi. Nu așteptați până aveți mai mult timp pentru asta. Practicați-vă împuternicirea și acordați atenție corpului fizic, gândurilor și sentimentelor voastre în fiecare zi.

Gândul pentru ziua de azi: Este timpul să  prosperați. Așa cum faceți, afectează schimbarea din  jurul vostru,  de către cei care văd succesul dvs. continuu.
Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu