A trece peste


    În timp ce lumea materială este locul tău de “joacă”, ți se amintește, să nu lasi sa te prindă în energia mentală a tuturor, ca să uiți că motivul pentru care ai venit aici este să ai o experiență completă și nu una bazată exclusiv pe bogățiile materiale și statutul personal.  Cu alte cuvinte, trebuie să găsiți echilibrul lumii materiale cu creșterea spirituală și emoțională a dvs., pentru a obține o expansiune sănătoasă a misiunii dvs. și știm că puteți să o faceți.

Nu este ușor să treceți prin aceste schimbări și transformări, dar știți că sunteți unul dintre cei aleși care este aici pentru a face o diferență și a folosi modalități  de a face acest lucru în această mare schimbare. Urmați ceea ce este în inima voastră cu îndrumarea capului, dar lăsați inima să fie testul final al celui mai bun și potrivit pentru voi. Aflați că într-adevăr nu puteți greși, dar vă puteți prelungi agonia prin rezistența la schimbări și trăind în trecut.

Gândul pentru ziua de azi: Să renunțați la trecut și la ceea ce a fost și la toate aceste imposibilități și să vă concentrați asupra călătoriei descoperirii și căutați o autenticitate  mai mare ... trecând dincolo de superficialitate la experiențe mai mari și mai bogate!

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu