~ Arhanghel Gabriel - Cum să scăpăm de vină și de rușine.


   Vina și rușinea sunt energii care vin dintr-o rezistență profundă față de tine sau dintr-o alegere pe care ai făcut-o. Pentru aceia dintre voi care abia acum păsesc pe acestă cale, acestea indică faptul că, din punctul dvs. de vedere actual, ați dori să fiți sau ați fi putut fi mai buni. Problema este că, pentru că vinovăția și rușinea sunt energii vibratorii atât de slabe, este dificil să treceți la expresia de sine mai mare pe care o doriți.  
  Dacă vă simțiți vinovați sau rușinați de acțiuni sau alegeri în trecut, acest lucru indică faptul că ați avut o experiență care nu este așa cum doriți să vă exprimați.   
  Aceasta este o veste minunată! Ați învățat și doriți să vă redefiniți. Această experiență a dus la extinderea dvs. și, dacă vă permiteți, vă poate ajuta să vă prezentați într-o versiune nouă, îmbunătățită a dvs. înșivă. Dar nu puteți găsi această nouă versiune a voastră, stând în vinovăție și rușine. Trebuie să o utilizați ca o piatră de temelie pentru a vă deplasa de la această energie într-o mai bună potrivire cu cine sunteți cu adevărat și cum doriți să vă exprimați din perspectiva nouă și mai înțeleaptă.
  Deveniți propriul dvs. ghid, părinte și cel mai bun prieten și începeți să vă întâmpinați cu dragoste , sprijin , empatie și compasiune . Pe măsură ce creați spațiul sigur care recunoaște și răspunde acestor nevoi, vă vindecați aspectele care au condus la acest comportament.  
   Esența ta este bună. Ești divin . Veți face greșeli, dar dacă primiti lecția și o veți folosi pentru a vă forma într-o versiune mai bună, mai satisfăcătoare și mai aliniată a voastră, aceste experiențe vă vor servi bine. Aveți ocazia de a vă redefini și de a vă exprima în fiecare moment.
  Trebuie să vă găsiți calea spre acceptare. Dați-vă un scop la regretele voastre, permițându-le să vă servească evoluția și, cu această nouă cunoaștere, face ca adevărata voastră natură să strălucească și mai strălucitoare astăzi.



~ Arhanghel Gabriel



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu