Puterea rugăciunii si a credintei - film -




Pilda celor trei pusnici este graitoare. Cuvintele sunt de prisos.
Cel mai important lucru pe care orice om ar trebui să-l invete incă de la primii pasi in viata, ca să i se poată intipări adanc in fiinta sa, in sufletul său, este  acela că,  “Dumnezeu este întotdeauna cu tine!”
 De ce să-ti fie frică? De ce să nu ai incredere? El merge inaintea ta si iti pregăteste calea, si totul se va desfăsura in deplină perfectiune, la timpul cuvenit. Ca să poti trăi in aceasta lume, ai nevoie de credintă, si credinta ta trebuie sa fie tare ca piatra, altfel …. te pierzi fară ca să prinzi de veste. 
 Dacă aceste cuvinte sunt adanc intipărite in inima ta si cresti odată cu ele, credinta ta nu mai are nevoie de nici o doctrină, de ritualul nici unui cult bisericesc. SIMTI că esti cu Dumnezeu alături si nu mai ai nevoie de nimeni si nimic in pus.
Ca sa te poti inalta in suvoiul energetic de lumina al divinitatii, multumeste cu recunostintă pentru inelepciunea pe care ai dobandit-o , pentru tot ce ai invătat in drumul vietii (fie că ti-a plăcut sau fie că nu) si renuntă a mai cere  ceva anume, căci tu singur , nu ai o privire de ansamblu si inca nu stii ce anume e mai potrivit . Dumnezeu si ingerii săi te vor calăuzi  cu sigurantă.

Fii în pace cu tot ce te înconjoară și lasă inima să preia controlul asupra ființei tale.
 Deci nu fiți nerăbdători, pentru că nu poți merge mai repede decât umbra ta!
 Nu toti sunt in stare să vadă drumul si usa către lumină.
Deschide macar ochii si priveste doar o clipă. Dacă vrei cu toată inima , vei fi călăuzit , chiar dacă incă nu vezi.
Dumnezeu este întotdeauna cu tine!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu