SCHIMBAREA A INCEPUT !



  De acum înainte, viaţa nu va mai fi la fel ca până acum..
Chiar dacă noi sperăm să le găsim pe toate de unde le-am lăsat, nu se poate să fie asa. Nici noi insine nu mai suntem aceiasi. Ceea ce se petrece acum, ne-a marcat pe fiecare dintre noi si lumea va fi alta cand vom iesi afară.
Acest moment este o veritabilă Schimbare/Transformare în modul de a trăi şi a percepe viaţa, în această perioadă cu adevărat Apocaliptică !
Fiecare a inceput să perceapă altfel viata si să dea o altă importantă  evenimentelor, fiintelor si lucrurilor din jur. Cu sigurantă că fiecare va avea o altă scară de valori si va privi viata altfel.
A inceput cu adevărat Învierea noastră, după Moartea (ignoranţei) ce a parcurs Noaptea Întunecată a Sufletului (din prezent)... acel CEVA care este chiar SPIRITUL din fiecare, CHRISTUL lăuntric, Scânteia de Divinitate din profunzimea Inimii .
Impunerea de a sta forţat la domiciliu a însemnat, înainte de orice altceva,  „stop-joc” , deci, oprirea totală din iureşul cotidian care îi ducea pe tot mai mulţi în pragul ne-buniei, a tot mai intensei alienări/înstrăinări de ei înşişi, zi de zi şi chiar noapte de noapte.
În acest fel, acum de Paste, nemai-îmbulzindu-se ca oile în faţa bisericilor „ca să ia lumină”, poate că, de data aceasta, mai mulţi oameni au reuşit să mediteze mai profund la;  „Ce Dumnezeului mai e şi cu chestia asta pe care o facem automat, an de an ? – ... că aşa-i tradiţia, maică !”.
 Veti mai observa  că  pentru unii, transformarea aceasta, i-a dus către polul opus luminii , iar la ei e tot mai rară omenia, blandetea bunătatea… ceva s-a intamplat cu sufletul lor si au devenit niste răzvrătiti, …ceva, cumva, ii deranjează profund si parcă tot caută  scandal .
Trebuie să  ințelegeți că vibrațiile mai ridicate  ale planetei, vor afecta toate formele de viață  într-o manieră pe care nu le-ați văzut încă și vă va fi greu de vizualizat. Veți obține ideea de la promisiunea lui Dumnezeu,  că „Leul se va culca cu Mielul”…. iar “Lumea se va cerne” in functie de alegerea  fiecăruia.

Fii in armonie cu tine insuti, iar armonia interioară se va reflecta si in exterior. Viata ta se va desfăsura lin si toate se vor aseza la locurile lor. Invata să apreciezi si să ai grija de tot ce ti se dă, fără  a cantări tu după măsura ta.. Aceasta o vei face numai cand iti vei da seama că tot ce ai, vine de la Dumnezeu.  Ai incredere omule  in călauzirea Sa.
Lumea si Era cea Noua a inceput , chiar dacă tu omule incă nu te-ai dezmeticit. Calea ti se va arăta pas cu pas, si vei fi avansat treptat, de aceea trebuie să fii pregătit pentru multe metode si mijloace noi. Nu va fi usor să se nască noul cel minunat, din haosul creat de noi pe pămant. Vor fi clipe grele, si multe, …. dar sa nu fii ingrijorat, caci Dumnezeu te va ocroti si te va călăuzi. Ascultă de povata ingerilor si totul va trece cu bine.
Fă-ți curat în suflet!
Deschide(-ți) porțile iertării, vindecă toate urmele grele, cele cu voie sau fără de voie, pe care le-au lăsat pașii tăi prin viețile celorlalți. Iartă tot, cu blândețea cu care ai șterge de lacrimi obrajii unui copil, iartă-te și pe tine, cu iubirea cu care te iubește El, trezindu-te în fiecare dimineață. Primește soarele cu fruntea sus, nu umbri primăvara cu nicio vinovăție.
Multumeste cu recunostintă  pentru tot ce primesti; de la firimitura  de paine,  racoarea  din adierea  vantului , rodul din camp, apa insetatului ,  pană la intelepciunea de lumină.

Si asa este



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu