DEPINDE DOAR DE TINE


  


 Dumnzeu  vrea  pentru tine tot ce e mai bun si mai inalt. 

 Daca din vointa ta, care este libera, ti-ai ales ceva de calitate inferiora si esti  multumit cu ea, Dumnezeu nu mai poate sa indrepte nimic.
  
 NICIODATA sa nu crezi ca nu esti vrednic sau nu ti se cuvine tot ce este mai bun. Spunand ca esti doar un pacatos, nu faci decat sa jignesti pe Dumnezeu, caci EL, in lumina sa, nu a creat  asa ceva. Nu considera ca cei dinaintea ta au cunoscut adevarul absolut si trebuie sa faci asa cum ti se dicteaza. Ei , au fost si ei, simpli oameni, si au avut doar intelegerea lor de atunci. Nu mai accepta ideia de pacatos care nu se poate curata si ridica in lumina. Si hai sa spunem ca ti-ai dat seama, ca ai trait urat , ca un “pacatos”, pana acum. Nimeni si nimic nu te impiedica sa alegi si sa faci altceva, sa traiesti altfel.
  Pot exista multe carari, dar tinta e aceeasi pentru fiecare. Intotdeauna exista o cale usoara si una dificila pentru a ajunge la aceeasi tinta. Exista drumul direct si drumul ocolit, se poate merge pe soseaua principala sau pe caile  laturalnice, ca sa ajungi in acelasi loc.  Alegerea apartine intotdeauna drumetului. Esti absolut liber sa-ti alegi calea. 
  De milioane de ani, schimbarea de pe planeta noastră a fost relativ blândă și progresivă. Acum suntem martorii unei evolutii spirituale fulminante si a unei mari tranziții posibile  in istoria Pantului, ceea ce înseamnă o schimbare  rapidă a conștiinței dimensionale superioare.
  Totul depinde de noi cât de departe putem merge pe aceasta cale, care este determinata de gândurile, imaginația noastră si prin conștiința noastră. Odata ce constiinta creste, si faptele omului vor fi altele, mult mai elevate.
  Această schimbare este una internă și este determinată numai si numai de tine, caci nimeni nu poate sa-ți modeleze  sufletul  si  sa aleaga in locul tau ce sa gandesti , ce sa faci , ce sa spui si cum sa te comporti. 
  Niciodata sa nu iti fie teama de ce este nou, de ce este neobisnuit, de ce este neconventional. Fii gata sa iti asculti intuitia, inspiratia care poate sa iti descopere un lucru complet nou pentru tine.
 Orgoliul intelectual poate sa fie un adevarat handicap in evolutia spirituala si poate sa fie o piedica reala in cautarea adevarului. Nu atat de intelect ai nevoie, cat de intuitie si inspiratie. Intelectul vine din ce ai acumulat din exterior, pe cand intuitia si inspiratia vin dinlauntru si nu pot fi influentate de nimic din afara. Invatatura ta sa vina din interior, hraneste-te din tot ce se afla inlauntrul tau. Te vei minuna de bogatia pe care o contii. Este nemarginita, pentru ca vine de la Dumnezeu.
  Uita-te in jurul tau. Tot ce se vede în lumea noastră fizică a început ca o idee care continuă  să  crească până când s-a materializat într-un obiect  fizic printr-o serie de pași.
 Tu omule, te transformi  literalmente în gandurile tale cele mai frecvente.
 Viața ta a devenit si devine in permanenta, ceea ce ți-ai imaginat și ai crezut tu.
Lumea este chiar oglinda voastră, si vă permite să experimentați tot ceea ce credeți că este adevărul în acest plan  ... până când hotarati sa îl schimbati. 

 Fiecare suflet poate sa atinga inaltimile. Fiecare suflet poate sa obtina legatura directa cu Dumnezeu. Fiecare suflet poate sa-i  fie apropiat lui Dumnezeu si sa vorbeasca cu el.  Nu este nevoie de o viata intreaga sau mai multe vieti ca sa-l realizezi.  Nu este deloc nevoie de timp pentru aceasta. Poti sa te transformi intr-o clipa, daca ai facut aceasta optiune. De ce sa te ancorezi in trecut cand lumea din jurul tau se transforma si se schimba continuu  in ochii tai, incepand cu gandirea si pana la obiectele din jur? Daca nu dorersti progresul si crezi ca noul este ceva rau in viata ta, de ce folosesti  telefonul mobil , becul, masina, avionul , televizorul, …si ai adoptat toate conceptiile si apucaturile cele noi, caci ele nu sunt din “mosi-stramosi”? …si apoi , mosii si stramosii  stiau doar ce era in jurul lor la acea vreme . Ei cunosteau doar calul cu caruta si se luminau cu lampa sau opaitul. Ei erau docili si ascultau de ce li se cerea fara a indrazni sa gandeasca. 


Fii intelept omule si incearca  sa lasi pacea si iubirea lui Dumnezeu sa te umple si sa te cuprinda?
Acele suflete care salasluiesc in Dumnezeu si traiesc in lumina si iubirea Sa, sunt deplin aparate de toate fortele distrugatoare. Deci nu te lasa incovoiat de grijile acestei lumi sau de conditiile in care traiesc semenii tai. Fiecare si-a ales in mod constient  sau  nu, calea si viata pe care sa o duca.
Trăiți în iubire pentru voi si întreaga creație!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu