Sa recunoasteti mana lui Dumnezeu




Sa recunoasteti mana lui Dumnezeu in tot ce se intampla si sa contemplati cum se naste cerul nou si pamantul nou.
Sa nu va temeti, caci e voia si bucuria Sa  sa va dea imparatia, nu maine sau odata si odata, ci chiar azi.
Puteti accepta ca orice se poate intampla astazi?
Sunteti pregatiti sa vedeti intamplandu-se cele mai minunate lucruri? 
Prin insusi faptul ca voi cautati tot ce e mai bun, il atrageti spre voi si-l ajutati sa se implineasca.
Gandul catre bine si frumos duce la transformarea constiintei ,   care este marele   convertor  si calauzitor catre lumina divina  care a fost ascuns   omului prin diferite metode de capii conducători , pentru ca ei să ne poată  conduce mai lesne. Viața, așa cum ați experimentat până acum, nu este altceva decât consecința și reflectarea unei serii de creatii  colective și planetare pe care le-ați construit în fiecare încarnare….sau, (hai sa spunem in aceasta viata caci multi nu vor sa accepte ca la origini Biblia continea in paginile ei si acest lucru, iar ideia reancarnarii a fost scoasa   în anul 325 d.Hr. de catre imparatul Constantin, la primul conciliu ecumenic al bisericii creștine  din anul 325 de la Niceea )

Deci cum spuneam, transformarea constiintei este cheia unei vieti tot mai buna cu fiecare zi.  Primul pas, este să observi  si  să  accepți aceasta  realitate, să accepți să crezi că omenirea poate trăi în iubire, pace și bucurie.
Primul pas catre lumina divina , este credinta voastra sincera in Dumnezeu cel adevarat , Unicul . Respectarea randuielii bisericesti , oricare ar fi ea , nu inseamnă  credintă in Dumnezeu, ci credintă in biserica aceea cu tot cu randuiala ei, oricare ar fi ea.
Indrazneste si cerceteaza omule, afla , invata , cunoaste , evolueaza .... caci Dumnezeu chiar asta vrea de la tine ! Nu te lasa pacalit si dus de nas la nesfarsit.

Sa recunoasteti mana lui Dumnezeu in tot ce se intampla in fiecare zi in viata si in jurul vostru, in fiecare pas al vostru.  
  Fiecare e liber să facă alegerea vietii sale. Eu nu indemn decat la credintă sinceră fată  de Dumnezeu creatorul nostru al tuturor. Indemn omul sa fie iubitor , bun , să gandească, să fie echilibrat in tot ce face.  

De ce ai vrea sa faci asta ? De ce ai vrea sa te schimbi ? De ce ai vrea sa strici randuiala vietii tale? De ce sa respecti viata sub orice forma ar fi ea , fie animal , pasre sau planta? De ce sa fii mai bun si iubitor ?De ce sa devii un inger pe pamant? De ce sa crezi in Dumnezeu si nu in dogma bisericeasca ?...........

Sunt intrebari la care doar tu singur iti poti raspunde . Tu singur alegi calea pe care vrei sa mergi mai departe. Tu singur hotarasti prin alegerea ta , locul in care vei ajunge. Au venit vremurile din urma cand “lumea se cerne.” Trezirea colectivă este cu adevărat foarte aproape.
Aveti grija ce alegere faceti pentru voi si sufletul vostru.
Concentrați-vă asupra bucuriei, a păcii, a credinței și a Iubirii. 
Fiti binecuvantati orice veti alege.
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu