Unii oameni se întreabă de ce Dumnezeu permite


Vă inchipuiti voi, cei care puneti o astfel de intrebare, că se miscă vre-un fir de păr din capul vostru , fără ca Dumnezeu să stie si să permită????
Credeti voi , cei ce puneti această  intrebare, că numărul zilelor voastre nu sunt stiute incă din mometul nasterii voaste?
Vă inchipuiti voi că ceva se intamplă in lume, in jurul vostru, sau in viata voastră, fără ca El să permită ?????

De ce permite? … Pentru că, asa ca orice părinte, supraveghează si  priveste la copii săi care se “joacă”, trăind această viată. De atentionat, ne-a tot atentionat in fel si chip, că nu ne “jucăm” frumos, dar omul cel orgolios si fără minte, a ignorat total , ba mai nou, nici nu vrea să audă ce i se spune de către ingeri.
Dar….Fiecare e liber să aleagă, căci Dumnezeu nu constrange, nu obligă pe nimeni. Către El si Lumina Sa, nu te duci decat că asa alegi tu si de bună voie. Intunericul e cel ce te obligă , te supune, te tine in genunchi si te vrea supus si fără minte.

Lumea nu a avut niciodată ocazia să se așeze și să se uite la sine sau să testeze ce răspuns ar da într-o situație de urgență la nivel mondial.
Virusul ne va arăta cât de bine putem să ne reunim cu totii, pentru a face față amenințărilor. Ne va invata că suntem un TOT si pentru a invinge trebuie să lasăm orice divergente si orgolii. Atunci când problemele vor reveni la normal, vor fi multe speculații despre nevoia de a face schimbări care vor evita din nou o astfel de catastrofă.

Adevărul e greu de înțeles sau de acceptat, dar, fie ca persoane, fie colectiv, avem  o anumită responsabilitate pentru rezultat, deoarece acțiunile noastre au ajutat la realizarea acestuia… Trebuie să intelegem ca anumite persoane au de sters o anumită cantitate de Karma (păcate)  si ele au acceptat incă inainte de a se naste , ceea ce trăiesc acum datorită virusului,  face parte a evoluția lor. Fiecare viață este planificată pentru astfel de progrese, la care ați fost de acord.
NIMIC nu se întâmplă din întâmplare.
Fie că acest virus a apărut din senin singur , sau că a fost pus in libertate de către cei intunecati, TOTUL a fost prevăzut si STIUT de Dumnezeu. El te-a atentionat deja, că poti să pătesti lucruri rele dacă nu trăiesti frumos.
Viața nu este plină de întâmplări aleatorii pe cât credeți și Ghidzii dvs. sunt întotdeauna alături de voi pentru a vă orienta în direcția corectă (cea pe care voi, sufletul vostru  a  ales-o). Trebuie să amintim din nou, că Ghizii nu îți impun ajutorul lor, dar sunt în orice moment langă tine , pentru a te ghida sau a te ajuta să urmaresti calea aleasă de tine..

Cu toții ați parcurs un drum lung pentru a ajunge în acest punct în evoluția voastră și este probabil cel mai important moment în care s-a ajuns vreodată. Trebuie să stăm incă foarte atenti, pentru a ne elibera de “Ochiul” Oamenilor Intunecați, care au încercat atât de mult să ne abată din calea de înapoi spre Lumină. Deși suntem  ajutati, si ei au parte de piedici si limitări  pentru a-și atinge scopurile, acestia sunt în continuare capabili să vă abată atenția de la obiectivul dvs. Acum sunteți în măsură să alegeți pe care “cărare” doriți să o luați și aveți timp suficient  înainte de a avea loc Evenimentul.
Putem  considera, că ceea ce se întâmplă acum este, într-un fel, o binecuvântare deghizată.  Puteți să priviți situația actuală de pe Pământ și să vă întrebați cum poate fi asta, dar există deja recunoașterea faptului că pandemia evidențiază punctele slabe ale vechilor moduri de viață.
Lucrurile vor trebui să se schimbe !
Desi dureros, avem ocazia să punem lucrurile la punct astfel încât să ne asiguram că nu vom mai avea niciodată o astfel de experiență.

Si revenind la titlu…. Decât să cerem socoteală lui Dumnezeu, desi dureros, avem ocazia să punem lucrurile la punct in viata noastră, să traim frumos, să ne orientăm către Lumina Divină, astfel încât să ne asigurăm că vom avea parte de un trai  minunat pe planeta noastră  care se pregăteste  de  o schimbare majoră de vibratie , mult mai inaltă. Atunci , toate lucrurile bune care s-au promis de Dumnezeu, vor începe să devină realitatea noastră.
Fiti intelepti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu