Timpul secerisului ….. a început deja



  Înțelepții indieni, recomandă să păstrați în secret aceste 7 aspecte; planurile voastre , faptele bune , asceza, curajul, cunoasterea spirituala, problemele de familie si manifestarile dizarmonioase ale unora.
 Când ești fericit, ai vrea să împărtășești cu toată lumea starea ta. Însă, după cum știți, in aceasta lume , a devenit un lucru care e bine sa fie ascuns pentru a putea fi lasat sa te bucuri de el.  De aceea , fericirea este bună numai în tăcere, departe de ochii invidioșilor. Pe lângă fericire, în viață există și multe alte aspecte despre care se spune ca ar fi mai bine să păstrați tăcerea.

NU !!!  DESTUL!  Această stare trebuie să înceteze !

Această lume trebue să vină pe un făgas normal , in lumină , si echilibru. Fără ascunzisuri. Omul să se poată bucura cu toată inima si toată fiinta sa….animalele să poată trăi si ele in liniste si pace …. Natura să se dezvolte frumos si totul să isi gasească echilibrul. Aceasta este sansa omului pentru ca el sa poata sa aibe o casa si o viata cu un viitor frumos.

Nimic altceva nu vă poate pregăti un viitor frumos. Asigurați-vă că sunteți deja pe o cale către schimbări. Este clar că va dura mult timp pentru a ajunge la etapele finale, dar totul trebuie să aibă un început la un moment dat . Poate ca ati inteles deja , ca timpul sfarsitului a început deja.   

Pe măsură ce intri într-o nouă perioadă care va implica în mod necesar multe schimbări, puteți fi sigur că multe suflete care au venit recent pe Pământ sunt aici pentru a vă oferi avantajul experienței lor care vă va ajuta să avansați în salturi.
  După cum vă veți da seama , nu poate avea loc nimic, până când cei întunecați și cohortele lor nu vor fi inlaturate din cale.  

Există o serie de explicații si prorociri privind viitorul, care provin în principal din surse religioase, dar nici una nu este complet corectă.
Pentru a rămâne pe calea ascensiunii, trebuie să aveți în vedere că este nevoie să vă ridicați la noile energii. Nu te uita inapoi caci stii ca exista un motiv serios pentru acest sfat, deoarece vechile cai nu te vor mai ajuta sa avansezi in evolutia ta. Ultimul sfat ar fi, să trăiți în "acum .

 În mod clar există multe căi spre Înălțare. Lăsați lucrurile să curgă și ceea ce aveți nevoie pentru a evolua va veni la voi. Știu că este dificil să schimbați brusc abordarea și înțelegerea. Încercați și vedeți  cum progresează viața dvs., dacă pur și simplu o luați așa cum vine.
Apoi, puteți să vă bazați mai mult pe intuiția dvs. și să fiți sigur că, dacă luați o decizie greșită, îndrumătorii dvs. vor face tot posibilul pentru a vă redirecționa pe calea corectă.
 În acest stadiu, nimic nu ar trebui să vă poată scoate obiectivul de a urca, deoarece acum sunteți prea avansați pentru a nu reuși.   Nu va trebui niciodată să vă întoarceți la vibrațiile inferioare, deoarece acestea sunt nepotrivite pentru nivelul pe care îl veti avea.  
  
Nu fiecare suflet este interesat să se îndepărteze de dimensiunea lor prezentă, deoarece, instinctiv, ei știu că nu sunt pregătiți și,  nu trebuie  grăbiti  înainte de a fi pregătiți și gata să facă un salt mare în evoluția lor. Unii, au ales sa paraseasca prin moartea trupului , aceasta viata. Fie pandemia de azi din lume , fie calamitati naturale, fie altfel de motive, ei parasesc trupul de acum , murind.
 Omule, erai atât de jos,  încât puteai fi tăiat de la Dumnezeire și tu, ai gasit  calea înapoi, în ciuda întunericului care te-ar fi înghițit când ai scăpat în adâncuri.
Timpul  în care ai călătorit pe drumul înapoi spre Lumină, a fost de mai multe mii de ani, dar ai reușit în cele din urmă. Nivelele de conștiință se mișcă rapid înainte, iar cu ea va veni un nivel mai înalt de conștientizare și amintire a adevărului vostru ca ființe puternice de lumină.  

Acum, putem spune ca intreaga omenire este într-o perioadă de eliberare din karma , o karma colectiva . Sunt vremuri grele , si trebuie sa luam in considerare  ca este abia inceputul lor.
Meditati  profund la voi. Faceti afirmatii inaltatoare. Viasati si creati  un viitor frumos al vostru , al lumii , al Pamantului. Faceti tot ce puteti pentru a aduce calm , pace si armonie in viata voastra, ridicandu-va vibratia cat mai mult.
"Secerisul" se pare ca a inceput deja. Vremea alegerii graului de neghina este ACUM !

Si asa este



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu