Ce este această lume care vine?




Ar fi bine să deschidem ochii cat nu e prea tarziu, să ne punem intrebări….

Suntem bombardați, de multe mesaje New Age in care noi pămantenii  suntem lăudati că ne-am trezit in masă , că am avansat si evoluat.  Diversi stelari veniti de prin planete indepărtate, sau cu nume de arhangheli,  ne  transmit incurajările si felicitările lor in ceea ce priveste mersul evolutiei noastre. Lumea le citeste , crede, se umple de bucurie , se entuziasmează …si se cam culcă pe-o ureche, lăsand lucrurile iar la voia intamplării.  Cand vedeti atata nedreptate si urat in jurul vostru, poate că ar fi bine să vă intrebati , dacă nu cumva sunt doar incurajări  sau , poate că nu sunt cu adevarat surse reale ale stelarilor , iar ei (cei ce se dau drept stelari  sau arhangheli) exact asta urmăresc , să vă gadile orgoliul si să vă scada vigilenta, să vă faca să vă “culcati” inapoi linistiti, si să tot visati frumos si cuminti, la cai verzi.
Paradoxul  cel mare este că desi unii urlă că vor  adevarul si mai sunt altii care tot scormonesc si fac tot felul de scenarii , totusi, toata lumea,  fuge de adevar.  Marea majoritate a oamenilor,  resping mesajele reale transmise,  in special cele  care nu suna incurajant pentru ei ( care nu perie dragut). Este minunat să alegi si să vrei să te uiti doar la ce este frumos in viitor, dar dacă drumul către o lume frumoasă , trece mai intai prin intuneric, nu e bine să ignori atentionările.
Mai nou, de cand cu pandemia,  suntem bombardați , de o mass-media propagând fără încetare un flux nesfârșit de FRICA. Viziunea lor pentru viitorul umanității este sumbră. După doar câteva săptămâni, distanțarea  socială și suspiciunea încep deja să influențeze șocant sentimentele pe care le exprimăm pentru ceilalți.
Am vazut recent,…. un bărbat în vârstă întins, amețit, pe trotuar. Capul îi sângera. Cel puțin o duzină de oameni stăteau în apropiere, care așteptau la coadă, la șase metri  distanță. Toți se uitau la telefoanele lor mobile filmand.  NIMENI  nu a privit, a vorbit , sau a acționat. NIMENI nu  s-a apropiat să ofere ajutor și empatie . NIMENI  nu a sunat macar la salvare. Nu au făcut nimic!  
Din intamplare a trecut pe acolo o asistentă , a văzut si a anuntat salvarea. În cele din urmă, paramedicii au sosit și bărbatul a primit îngrijirile de care avea nevoie urgentă.
A fost dezolant să vad filmata această poveste. M-am întrebat,  ce fel de lume am creat. Cum ar putea fi mințile atât de egoiste și inimile oamenilor atât de amorțite încât s-ar putea întâmpla așa ceva? Suntem egoisti sau, am devenit deja complici prin  nepasare, la tot ceea ce suntem indemnati să facem de către cei ce ne manipulează?... Ce usor ne pierdem!
Indiferenta, este pe punctul  si pe calea de a deveni  noua  normă a lumii???
Dacă azi este asa, după numai 3 -4 săptămani de oarecare izolare, ce va fi după ce iesim si vom vedea ca multe si-au pierdut sensul ,  ca multe nu mai sunt , ca multe nu mai pot fi reluate si vom vedea ca trebuie sa gasim o alta forma de a trai.
 Cum va fi lumea peste 10 , 20 , 30 de ani???   Atâta timp cât suntem rezidenți ai aceleiași planete, este sarcina noastră colectivă de a trăi în pace și a ne regăsi și păstra echilibrul in orice privintă.
Este esential să nu uitati nici o secundă, să vă reamintiti  iar, invătăturile pe care Dumnezeu  le-a trimis oamenilor prin invătătorii trimisi,  să ascultati cu luareaminte glasul ingerimii.  Numai cine nu vrea, si cu sufletul e departe de Dumnezeire,  spune că nu intelege cuvantul lor.

Imi pare rău  că spun cuvinte care poate deranjează , dar mă doare cand văd ce văd si imi pare rău să se piardă oamenii. Nu vreau decat să strig si să arăt lumii. Mai sunt si suflete minunate in acest intuneric, care au puterea să vadă si să inteleagă, si ma bucur pentru ele.

Suflete dragi, indiferent de unde veniti,  nu uitati de omenie căci  astăzi  mai sunteti incă oameni  nu roboti sau zombie ! 
NU UITATI! ca indiferenta poate ucide lumea si spiritul!
De noi depinde ce viată ducem! ...trăim in această lume care vine, si  pe care singuri ne-o creem si o acceptăm.
 Avem puterea de a fi buni si luminosi!  
Nu renuntati!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu