Pentru a vindeca fricile






FRICA , este o spaima care roade pe dinauntru. Oamenii sunt otraviti de frica pe dinauntru.
  FRICA e o boala.Va cuprinde sufletul oricarui om care se va  lasa coplesit de ea.
 Ti-ai zdruncinat deja pacea launtrica doar vazand pe altcineva care este bolnav de frica. Nu ai crescut in aceasta lume ca sa  traiesti in frica . Alung-o din inima ta. N-o duce in casa ta.                                          ***
Oamenii traiesc in frica si cu frica.
    Pentru a putea vedea si simti lumina si adevarul lui Dumnezeu , este neaparat necesar sa eliberati frica. Eliberarea fricii este un preț mic de plătit pentru extazul de fuzionare completă cu Divinul.
Călătoria noastră spirituală este o cale de a ne preda gândurile de teamă și de a ne permite să primim inteligența infinită creativă a Universului. Când avem gânduri care se bazează pe frică, ele umbresc posibilitățile care există în același timp.
  
Frica este o energie devastatoare. Cea mai bună modalitate de a goli această roată a vietii de aceste energii devastatoare este o retragere în tine și o ascultare interioară profundă, cu analiza motivelor acestei pierderi de echilibru.
Nu este necesar să intri în mâinile unui terapeut, pentru că soluția este în tine.
Trebuie să înțelegeți că frica nu este străină de nivelul dvs. de energie, ci că este diferențiată și că este posibil, prin dialog intern, să o neutralizați fără a o respinge.
Toți cei care sunteți pe pământ sunt în experiența pe care ați ales să o trăiți fiecare din voi. Și toți sunt condiționați de temerile sale, indiferent dacă este sărac sau influent.
Tu, din cauza temerilor tale, creezi situații identice cu cele de care te temi. Așa că încetați să mai inventați planuri pentru viață care pot apărea din cauza temerilor voastre. Recâștigă-ți încrederea pe care ți-a dat-o sufletul tău și asta îți era în minte la nașterea ta pe pământ.
Ți-e frică de viață în general și mai ales de oamenii din jurul tău și de problemele pe care nu le ai, dar îți afectează indirect situația ta.
 Prin gândurile tale necontrolate și nestăpânite, iti atragi inconștient , toate energiile cu aceleiași vibrații care sunt cele ale temerilor, dar și ale devalorizării, lipsei de respect de sine, lipsă de încredere în general etc.
Fobiile provin tot din această energie. Când ești obsedat de orice frică, creezi un canal direct cu acest egregoar .Prin faptul că lăsați deschis acest canal alimentându-vă gândurile cu aceleași temeri, deveniți debitori ai panicii orchestrate de toate aceste energii mixte.
Gândiți-vă, închideți această supapă care nu vă aparține  și care vă încetinește în viață.
Cei care se tem și nu pot scăpa de ea trebuie să lucreze absolut la controlul lor refuzând să le fie frică, alungându-și gândurile imediat ce apare o idee de frica.

Dragostea lui Dumnezeu este cea mai bună asigurare împotriva stării de frica din inimă, a sufletului și a spiritului. Și este gratuit! Doar crede în ea și acceptă-i participarea la calea vieții tale.
Ești liber și Dumnezeu nu va impune niciodată nimic. Depinde de tine să-L întrebi.
Frica este antidotul bucuriei de a trăi și de seninătate. Când te temi, nu vezi.

Vei citi tot felul de prognoze futuriste, care sunt corecte sau greșite. Pe de altă parte, nu te vei opri niciodată foarte mult pe mesajele care vorbesc despre frumusețea pașnică și armonioasă a Lumii care este creată pe Pământ. Aceasta este ca o naștere. Când o femeie naște, viitorii părinți se gândesc mai mult la suferința nașterii sau la copilul care va veni? Această minune a vieții este cea care ajută să treci peste perioade dificile. Vezi minunea Renașterii Planetei tale și nu contracțiile acesteia.
Renunta sa-ti mai iei zilnic si clipa de clipa, portia de frica difuzata la televizor( cu ocazia acestei "pandemii"). Panica in care intri, gandurile care ti se nasc in minte, nu vor face decat sa aduca in viata ta, motivele fricii,  cu alte cuvinte, sa nu scapi  de ceea ce ti-a frica.

Lasă teama în urmă și privește înainte. Așa va începe noua ta viață, cu credință, speranță și echilibru.
   Eliberarea de frica , recunostinta si bucuria pentru fiecare lucru marunt din viata ta ,  fac posibila fuzionarea completă cu divinul, te aliniază cu spațiul Inteligenței Infinite, în care se întâmplă miracole.


Fiti binecuvantati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu