Magie



  Voi vă amintiți astăzi magia care trăiește în interiorul vostru și al tuturor. Este uneori acoperită cu gânduri și sentimente care nu vă servesc cu adevărat decât să învățați ce nu doriți. 
  Nu te prinde în lumea exterioară a logicii și a gândirii. Amintiți-vă că Eul este doar un gând și că aveți control total asupra gândurilor pe care le păstrați ca ale voastre.
 Acționați astăzi. Nu privi în afara ta pentru ceea ce ai nevoie. Când nu mai împărțiți fluxul în frecvența voastră cu gânduri contradictorii, vă veți cunoaște puterea. Vedeți dacă nu puteți prinde si auzi vocea din cap în momentul în care  plânge sau vă arată ceva negativ și vă dați seama că nu sunteți acea voce sau acele sentimente.   
   Esti ceva uimitor, si esti aici pentru un motiv, plin de forta vietii, energia Creatorului si tot ce ai nevoie este in tine si este disponibila pentru tine. Și nu uitați să credeți că este așa!

Gândul de azi: Crede în miracole, acum și întotdeauna! Puterea magiei se întâmplă în jurul tău. Nu vă pierdeți în lumea exterioară a logicii și amintiți-vă că aveți magie în interiorul vostru.

Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu