Abundenţă



Nu vă lăsați prinși în iluzia lipsei sau a procesului de gândire, că numai cei norocosi au suficient, iar cei mulți trebuie să traiasă fără. Transformarea acestor gânduri, împreună cu înțelegerea că sunteți mai puternic ca un colectiv, vă va conduce către acea viață abundentă pe care o cunoașteți că ați venit aici să o experimentați. Amintiți-vă că nu puteți obține ceva diferit cu același proces de gândire, deci decideți astăzi să schimbați acest gând și să dezvoltați o nouă cale pentru voi înșivă.

În această nouă energie, clădiți pe fundații solide, făcute mai puternice prin efortul de grup și gândirea colaborativă. Este important să ascultați contribuția fiecăruia, deoarece fiecare dintre voi vă va inspira pe ceilalți la noi înălțimi, iar creațiile voastre vor fi mai mari decât vă puteți imagina. Este întotdeauna atât de important să crești dincolo de nevoia de a controla, astfel încât fiecare din colectiv să își poată lua puterea și să contribuie la întreg.

Gândul de azi: Esența prosperității este în jurul tău. Fiți gata să vă permiteți și să vă luați puterea ca parte a Colectivului Pământului. Sunteți aici pentru a face o diferență și a face acest lucru cu succes, cu resurse și abundenta.

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu