Să vă imaginați


   Acesta este timpul să vă concentrați asupra modurilor în care puteți începe să vă conduceți viața visurilor dvs. chiar acum. Există lucruri care se întâmplă în spatele scenei de care nu vă dați seama, deci este important să aveți încredere în acest lucru și să eliberați energia mentală care vă oprește adesea să vedeți rezultatele tangibile care se manifestă. Țineți minte că ceea ce se întâmplă în jurul vostru nu reflectă întotdeauna realitatea și este sigur că lucrurile se întâmplă.

Utilizați acest timp pentru a vă imagina cu claritate visele care se desfășoară. Faceți progrese și să vă atrageți ceea ce aveți nevoie. Să vă concentrați atenția asupra pasiunilor voastre, nu asupra a ceea ce este urat în prezent în jurul vostru. Acest lucru vă ajută să atrageți situația perfectă și relațiile perfecte pentru dumneavoastră.

Gândul pentru ziua de azi: Lăsați lumina Spiritului să vă lumineze calea și știți că Universul se aliniază pentru a vă aduce speranțele și visele voastre. Aveti  încredere în acest proces!

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu