Nouă pași simpli pentru a trăi bine



   Mai toată lumea a inceput să se vaite! Pe unde te uiti si asculti, fiecare are câte o poveste tristă si e deprimat. Lumea dă mult prea multă importantă unor lucruri mărunte pe care le ridica la mare rang in viata lor, si deasemenea dă o importanta mult prea mare unor  lucruri inutile.
  Dacă ați știi cât de puternice sunt gândurile voastre, nu ați mai gândi niciodată negativ  si nici pesimisti nu v-ati mai permite sa fiti. Cei mai mulți oameni sunt prinși în gândurile lor și nu reușesc să atingă viața pe care și-o doresc. Lucrurile de zi cu zi devin din ce în ce mai multe și daca nu esti atent devii atat de impresurat si frustrat până la urmă. Cu cât vă gândiți mai mult la facturi și faptul ca nu aveți destui bani, cu atât mai multe facturi veți primi. Te rogi ca nebunia să se oprească, dar ea continuă să vină cu forță.
  Știai că gândurile tale îți creează viitorul?  Știai că undele gândurilor pe care le trimiți, cer mai multe lucruri pe care nu le doriți?
Universul nu cunoaște diferența dintre a avea și a nu avea. Universul simte dacă trimiți un gând despre ceva ce-ți dorești și îți împlinește fiecare dorință. Iată 9 căi prin care puteți manifesta orice în viața pe care o visați.   

1. Recunoștință
   Afișați recunoștință pentru tot și pentru toată lumea pe care o aveți în viața voastră.    Recunoștința este una dintre lucrurile pe care le lăsăm deoparte de multe ori și este unul dintre cele mai importante etape ale manifestării. Deci, dacă vă gândiți că nu-mi place unde locuiesc și încercați să manifestați de acolo, veți merge în direcția greșită și veți obține mai mult din ceea ce nu doriți. Când arăți recunoștință pentru lucrurile pe care le ai deja, deschizi ușa pentru a trece mai departe.

    2. Vizualizarea
Trebuie să vizualizați ceea ce doriți să se manifeste, ceea ce doriți. Gândurile și viziunile tale au o forță creativă în spatele lor, deci este important să prezinți o imagine clară a ceea ce dorești să atragi în viața ta. Fii specific pentru ceea ce vrei. Universul vă așteaptă să creați, astfel încât să poată aduce în existență exact ceea ce aspirați să aveți. Când vizualizați, asigurați-vă că vă aflați în acum, ca și cum s-a întâmplat deja. Acesta este un pas foarte important!

    3. Vibrația
Vibrația voastră este ceea ce determină tonul pentru manifestare. Dacă vibrați înalt, emiteți dragoste, fericire și împlinire. Dacă vibrați jos, emanați furie, tristețe și disperare. Așa că întotdeauna trebuie să fim atenți la energia pe care o purtăm de la moment la moment. Vrem să vibrăm înalt și să simțim energia din stomac cum se înalță în inimă pe măsură ce pulsăm energia. Simte-o, fi una cu ea!

    4. Eliminare
Scapă de ceea ce nu-ți mai servește. Este dificil să se manifeste ceva nou, când stați prinși în vechi. Vrem să ne mutăm în prezent și să lăsăm trecutul în urmă. Nu e simplu dar nici de netrecut.

5. Afirmații
Când afirmi ceva, trebuie să fie autentic. Cu afirmații repetate, intenționați ca universul să vă îndeplinească dorința. Repetiția zilnică permite să vă creați în mod intenționat viitorul.  
Aveti grija ca afirmatiile sa fie totdeauna chiar o afirmatie si sa nu contina in ele o negatie.

   6. Fără îndoială
Vrei să renunți la orice teamă sau la gândul că nu poți avea ceea ce-ți dorești? Credeți că puteți avea ceva dorit din inimă, fără îndoială. Este mult mai ușor să înotați cu curentul decât să înotați în amonte. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să vă opriți din punct de vedere analitic și să începeți să simțiți cu inima.

   7. Recepționează
Cere și ți se va da. Fiți deschiși pentru a primi și asigurați-vă că este ceea ce vă doriți. Știți că meritați să primiți. Aceasta va deschide ușa abundenței și vă va permite să vă manifestați rapid cu ușurință. Fii atent si constient de tot ce e in jurul tau.

   8. Visează
Este timpul să începeți să visați măreț. Este timpul să vă manifestați viața pe care ați dorit-o dintotdeauna să o trăiți. Nu există nimic care să vă țină înapoi, ești un creator și asta ai venit aici să faci.  Este timpul să vă amintiți cine sunteți și cum să atingeți viața pe care doriți să o trăiți pentru a fi exemplul pe care voi l-ați ales să fiți.

  9.Credinta
Si ultimul pas, dar nu in ultimul rand, ci cel mai, si mai important, care le insoțeste pe toate celelalte. Trebuie să stii că toate pleacă de la credința ta in Dumnezeu. Dacă nu ai si nu simți in inima ta increderea deplină  in Dumnezeu si insasi prezenta lui mangaietoare, orice scamatorie ai incerca si ai  face, e de prisos.  Este conditia esentială a omului  să simtă legătura sa din inima cu divinitatea.

Dacă urmați acești pași simpli, ar trebui să faceți bine să manifestați orice doriți. Puterea este în mâinile voastre și este timpul să creați.


  Distrează-te și trăiește! Incearcă măcar !...nu ai ce pierde.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu