Familia Sufletului




    Pe măsură ce accelerați calea spirituală, veți descoperi că vă conectați mai mult cu sufletele asemănătoare care împărtășesc o viziune similară vieții și o viziune pentru o cale mai bună. Acestia sunt oamenii care se sprijină reciproc și ajută la ridicarea vibrațiilor planetei. Uneori trebuie să eliberați trecutul și prezentul pentru a aduce acești noi membri vibranți in jurul tau.     
   Încredeți-vă că sunteți vrednici, eliberați lucrurile cu dragoste, iertați-vă și treceți mai departe.

   Amintiți-vă, de asemenea, că pe aceeași cale veți întâlni familia sufletească care vă va provoca vibrații, deoarece acesta este contractul , legatura cu voi. Acestea sunt cele care vă arată că sunteți blocați în limitare și lipsă și chiar pe profesorii pe care îi cereți să vă ajute să depășiți aceste tipare.
   Cea mai rapidă cale prin aceasta este de a elibera gândurile și sentimentele negative și nedorite și de a le transforma. Adânciți-vă iubirea pentru voi înșivă și creați spațiu pentru mai mult în viața voastră.

Gândul pentru ziua de azi: Este o reuniune frumoasă atunci când recunoașteți familia sufletească. Urmați îndrumările dvs. către locuri, evenimente și lucruri noi, deoarece cele pe care le căutați sunt și ele acolo, în căutarea dvs.!

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu