Învață să mergi cu fluxul



   Găsiți fluxul vieții pe care doriți să o creați pentru dvs. și pentru lumea voastră. Când te lupți împotriva curentului încercând să creezi ceva, lupta devine de multe ori insurmontabilă și te împingi si lupți cu valul. Acesta este un semn că ceva nu lucrează pentru dvs. și că schimbarea trebuie să se întâmple. 
  Când găsiți fluxul, plutiți de-a lungul timpului, zburliți o vreme și faceți opririle de-a lungul căii, știți că sunteți în armonie vibrațională și că un rezultat pozitiv va fi dominat. 
  Nu puteți forța fluxul, dacă o faceti, atunci nu vă mai aflați în flux. Relaxați-vă în el și lăsați-l să vă ghideze, să vă plimbați și să vă jucați în valuri și să învățați să înțelegeți apusul și fluxul vieții. În momentul în care eliberați si va lasati purtat, sunteți liberi să zburați, să aveți încredere în infinit și să urmăriți cum magia începe să se întâmple în viața voastră. Amintiți-vă, sunteți într-o călătorie epică, este timpul să simțiți în felul acesta fata de  experiențele voastre.

Gândul pentru ziua de azi: Adu-ți aminte, ești aici să experimentezi o călătorie epică a creației tale. Predă-te și du-te cu fluxul. Vor apărea oportunități pe care nici măcar nu le-ați gândit când învățați să renunțați la flux.

Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu