Curătați și protejați




   Ar trebui să vă simțiți anxios sau prea copleșiți în această fază a schimbării pe care o parcurgem în prezent, să vă opriți și să vă consolidați conexiunea cu Divinul.   
   Aceste momente sunt oportunități de predare care vă ajută să lucrați cu energia, să descoperiți adevărul și să vă împuterniciți să faceți alegeri importante de viață.

În primul rând, curatați-vă energia care se află în jurul vostru și puneți-vă într-o bula de spațiu sacru pentru a vă proteja de luarea și absorbția energiilor dense sau negative. Inspirați-vă și înconjurați-vă cu o lumină iubitoare.
   Apoi, renuntati la o “dietă”  cu negativitate.  Aceasta înseamnă să nu mai vizionați programe negative pe televizor, să ascultati/discutati sau citiți bârfe,  etc. Nu mai rulati/jucați programe negative în capul tău.  Când te găsești având un gând sau un sentiment nedorit, transformă-l într-un sentiment mai bun. Cel mai important este să nu vă lăsati să vă scufundați și să nu-l păstrați să vă lamentati, deoarece asta ramane doar în câmpul dvs. de energie și atunci trebuie să începeți din nou , să vă clarificați.

Gândiți-vă azi: Clarificați energia din jurul corpului fizic cu un vârtej de lumină. Aduceți corpul vostru de energie  și plasați-vă într-un balon de lumină plin de pace, echilibru și vindecare. Găsiți unele afirmații, cărți sau videoclipuri care vă împuternicesc și vă măriți vitalitatea!

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu