Adevarul & Realitatea

  



   Majoritatea fiintelor umane considera si cred cu tarie ca realitatea este ceea ce este palpabil, indiferent de ceea ce crede unu sau altul. 
  Despre spiritualitate si credinta,  fiecare si-a creat o parere a sa de la care nu este dispus sa abdice. Nu ii pasa daca este adevarat sau nu si nici nu se framanta prea mult. A preluat de bun ce a pomenit in familie sau societate. A ales sa creada ca este totul adevarat si  merge prin viata asa  cum vrea, fara a-si pune intrebari daca ceea ce face este spre binele lui sau al intregului.
  Haosul lumii creste cu fiecare zi si cu cat viata lui este mai grea, cu atat este mai incredintat ca vorbele , invataturile si indemnurile frumoase n-au ce sa caute in calea lui, caci sunt de prisos …ori le considera doar vorbe si le vede ca pe niste vise utopice.
  Altii, unii dintre cei treziti, s-au agatat de promisiunile din articolele trimise prin canalizatori asteptand schimbarea;  schimbarea lumii in care traiesc , schimbarea lor, asteapta sa ascensioneze caci considera ca asta se va petrece oricum, asteapta o viata mai buna , etc.….  
  Adevarul este ca realitatea fiecaruia este rezultatul unui cumul de convingeri si credinte, indiferent cum arata adevarul. Vezi si traiesti ceea ce vrei sa vezi si ceea ce esti dispus sa crezi. Cand schimbi modul in care te uiti la viata, pe negandite viata ta incepe sa se schimbe. Trebuie doar sa vrei si sa incepi sa o faci.
 Doar traind la intamplare si lasandu-te prada simturilor si gandurilor joase, doar asteptand CEVA…. nu se va intampla NIMIC frumos in viata ta. Te vei afunda tot mai mult in tot ce nu doresti si nu iti place.

  Omul acestei civilizatii, astazi, fie ca accepta sau nu, fie ca vrea sa creada sau nu, fie ca a aflat sau nu, are doar doua alternative pe care le poate trai;
 - ADEVARUL, este prima varianta, este cararea pe care va tot indemn sa o urmati; Sa deschideti ochii si sa fiti  atenti la alegerile voastre si sa va schimbati. Sa fiti buni si blanzi, iubitori si intelegatori cu cel de alaturi si cu natura toata. Sa credeti si sa simtiti legatura voastra directa cu Dumnezeu fara alte doctrine religioase. Sa traiti asa cum v-a invatat Isus, cu iubire, recunostinta si armonie pentru a putea sa traiti si sa ascensionati odata cu planeta. “Doar cei buni si drepti vor mosteni pamantul” . Trebuie sa alegeti cararea pe care doriti sa mergeti inca de acum caci foarte curand, cand ingerii si trimisii lui Dumnezeu vor cobora, va fi cam prea tarziu.
- REALITATEA, cealalta varianta a omului, este sa nu credeti nimic din ce va spun si sa traiti mai departe dupa legea voastra si a societatii asa cum ati pomenit voi. Sa considerati ca a incerca sa te schimbi si a fi mai bun e o mare prostie si gresala pentru aceasta lume, sa spuneti ca sunt doar vorbe frumoase si doar vise utopice si pierdere de timp. Sa considerati ca este bine pentru voi sa fiti cat mai “ancorati in realitatea” lumii si sa participati la ea cum va pricepeti si cum puteti "sa dati din coate" mai bine…sa sustineti in continuare ca una e lumea reala si alta e treaba cu Dumnezeu si lumea spiritului, sa asteptati nu-stiu ce chemare catre Dumnezeu...

Fiecare are libertatea de a alege cararea pe care vrea sa o urmeze.
Fiecare are posibilitatea de a alege doar una din variante.
Neutralitate fata de anandoua, sau cale de mijloc nu exista. Timpul este la final!!!


Fiti intelepti.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu