Sincronizati-va cu noile energii






  Pentru tine, ca om al acestui timp, este bine sa faci tot posibilul si sa te aliniezi cu energiile care tot coboara pe pamant.     
   Planeta in drumul sau, traverseaza acum un anume camp energetic vibrational nemaintalnit pana acum care va penetra tot si va produce schimbati structural tuturor lucrurilor si fiintelor. Pentru a putea sa traiesti, este neaparat nevoie sa te sincronizezi  vibrational cu aceasta.
  Fiecarei stari emotionale ii corespunde o anumita frecventa de vibratie, deci, pentru a putea sa traiesti, trebuie sa fii in pace, armonie si iubire.
 Veti intelege ca energie  este si  constiinta proprie si ca are o stransa legatura cu vibratia voastra.

  Indrazniti sa credeti cu adevarat in voi!
 Gasiti cu siguranta in voi  puterea  si  aveti  taria de a scapa de orice apucatura sau obicei prost care nu va face bine.
  Indrazniti si spuneti raspicat in fata, clar si politicos, ce anume va deranjeaza sau nu va place, celor de langa voi. Discutati cu calm si pace totul.
  Daca doriti ca viata voastra sa fie altfel, daca doriti sa schimbati ceva la ea, inseamna ca deja sunteti  treziti si constientizati anomaliile si nedreptatile din jurul vostru.  
  Indrazniti sa incepeti sa faceti schimbarile . Incepe cu tine insati!  Este ESENTIAL sa intelegi asta!
 Pentru ca o schimbare sa se produca in jurul tau, trebuie ca tu insati sa te eschimbi mai intai... gandire , fapte , vorbe.
   Nu te subestima si nu gandi ca nu poti sau ca esti mai prejos de altcineva. Nu uita ca tu esti unic si esti la fel de important ca oricine, dar, nu uita ca oricine ai fi, nu esti mai presus de Legea Divina pe care trebuie sa o respectam cu totii.  
Indrazniti sa credeti ca puteti fi altcineva cu mult mai bun si mai frumos.
Veti fi ghidati catre Eu-l vostru maret.

Fiti puternici si increzatori!   



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu