Nu te minti si invata sa te apreciezi

   
  


   In dumul ascensiunii, a nu te minti pe tine insati, este esential! 
    Este o regula pe care trebuie sa o respecti cu sfintenie. Este important sa asculti cu atentie de indemnurile din inima ta. Ceia ce simti in inima ta, sunt indemnurile pe care ti le da insasi sinele tau. Nu vei gresi niciodata daca asculti de acest indemn tainic. Poate ca pe moment ti se pare o prostie , si fara logica ceia ce primesti ca indemn  dar , timpul, iti va demonstra ca EL este cel ce are mereu dreptate.  Sa nu te indoiesti.

  Spuneam ca este important ca tu sa nu te minti . Sunt multi cei care  atat de mult au renuntat la dorintele si gusturile lor in favoarea  celor din jur sau a familiei, ca nici nu isi mai amitesc de ei insisi. Au trait o viata pentru altii si acum poate ca nu mai stiu sa faca  si pentru ei ceva ce le  face placere sau , li se pare total ciudat si anapoda. Sunt atat de multi oameni care au trait asa. Indrazniti !
  Este bine si frumos sa ajuti pe cei din jur , sa faci bucurii altora, dar nu uitati de voi insiva. Nu uitati ca sunteti la fel de importanti .
   Biserica indeamna oamenii sa traiasca in slujba altora ,  ca asa vor fi priviti bine in cer de Dumnezeu.
  Va intreb ! ;   Credeti voi ca Dumnezeu  va aprecia ce faceti pentru altii,  daca voi nu pretuiti la fel de mult propria viata pe care EL v-a dat-o ???   Cine sunteti voi sa cantariti si sa judecati a cui viata este mai importanta ???
  Ajutati , fiti blanzi , iubitori , marinimosi cu toti cei din jurul vostru .
  Nu judecati pe nimeni caci fiecare a ajuns la intelegrea sa si face dupa mintea sa.
  Respectati-va pe voi insiva la fel ca pe cei in mijlocul celor care traiti, a celor pentru care v-ati dedicat o viata.  Sunteti la fel de importanti caci fiecare traieste propria  viata si se bucura de  ea singur cu sinele sau.  Drumul vostru catre Dumnezeu , este doar al vostru si nu al  celor din jur , sau impreuna cu ei.
  
  Nu va mintiti ! Nu incercati sa va convingeti ca “merge si asa”.
  Stati in liniste si  incercati sa va cunoasteti pe voi insiva; ce va place , ce nu va place , cum va doriti  sa  fie , ce va doriti sa fie , ce vreti sa faceti si ce nu mai vreti sa faceti. Nu copiati ce fac cei de langa voi, pentru ca nu sunteti indentici . Voi sunteti unici.

   Incercati sa traiti in pace , armonie si iubire.  Multumiti lui Dumnezeu pentru viata voastra  si pentru ce v-a fost dat sa invatati. 
 Fiti buni si blanzi  si veti mosteni Pamantul !


Namaste






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu