…“Dumnezeu va asteapta ”…




   Am avut o mare surpriza cand am constatat  ca lumea se sperie de aceste cuvinte. Le asociaza cu moartea. Considera ca omul doar asa poate ajunge la Dumnezeu , in momentul mortii. Nici nu se sinchisesc sa schimbe ceva in viata lor caci considera ca drumul lor, oricum ii va duce in momentul mortii  acolo la El.
Este o mare gresala, o mare neintelegere!!!
  A trai in Dumnezeu si cu Dumnezeu inseamna a avea credinta. Inseamna a fi atent la comportarea si gandirea ta, sa fii asa cum  a creat Dumnezeu sufletul tau, adica un inger,  si a te lasa purtat pe drumul vietii de sinele tau.
  Traind in pace, iubire si armonie, ajungi sa fii constient de legatura  ta cu Dumnezeu. Acea bucurie si beatitudine pe care ajungi sa le simti sunt inconfundabile. Nu se compara cu nici o alta simtire a omului aici pe pamant.
 
  Unii bolnavi  sau batrani, isi doresc moartea si viseaza la linistea “vietii de apoi”. Considera ca Dumnezeu ii iarta abia atunci cand le ia viata si nu ii mai lasa sa se chinuie aici in aceasta viata si lume. Nu mai credeti toate aberatiile unor minti bolnave!
  Dumnezeu nu da viata omului ca sa il chinuie aici pe pamant. Cei care au parte de boli grave si suferinte in aceasta viata, le au, ca asa a ales sufletul lor sa spele raul facut de ei candva, altora. Universul creat de Dumnezeu, functioneaza cu legi drepte si corecte pastrand echilibrul.  Fiecare rautate se plateste intr-un fel anume. Fiecare gest de iubire  se plateste si el  omului de catre Univers, adica iti aduce ce ai daruit, adica tot bucurie si iubire. Traind urat si facand rau, singuri va aduceti pedeapsa , caci universul va incerca sa pastreze echilibrul si ceea ce voi ati daruit, acelasi lucru veti si primi inapoi. Singuri va pedepsiti prin ceea ce faceti si ganditi.
   
  Nu sunteti ROBI  si  PACATOSI asa cum vi se spune. Nu sunteti robul nimanui. Ganditi putin logic. Ce parinte ar face asa ceva copilului sau?????    
  Dumnezeu a creat ingeri si un Univers pentru ei, cu legi drepte si cinstite! Aici pe pamant doar se intrupeaza pentru a avea aceasta experienta. Dumnezeu NU ar face robi din proprii lui copii caci EL insasi este energia iubirii.
 Ideia asta cu robii  e credinta si inchinaciune la ALTCINEVA !!!! …cineva care va indeamna sa beti sangele “Domnului Isus” si sa mancati din trupul sau !!!! …sa sarbatoriti ceva,  aducand jertfe si ofrande luand vietile altor fiinte ... cam suna a canibalism, necrofagi , vampirism….

 Dumnezeu va asteapata cu bratele deschise in Raiul de acasa, la sanul sau … sa va treziti si sa simtiti legatura voastra cu el, legatura pe care ati avut-o mereu dar omul nu e constient de ea, o ignora total si asa se afunda in intuneric. Acum e momentul sa capatati viata vesnica si pentru trupul vostru.
 Depinde doar de voi ce alegere faceti ; alegeti lumina lui Dumnezeu sau intunericul cu apucaturile si credintele lui .
Dumnezeu in bunatatea lui de parinte, v-a dat libertatea de-a alege; sa veniti si sa traiti cu El si prin El , sau … sa ii intoarceti spatele inchinandu-va intunericului.

 Ganditi putin logic; daca Dumnezeu parintele vostru, va voia robi si in genunchi tarandu-va, va mai dadea libertatea de-a alege  singuri ?????

Fiti intelepti!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu