Tu alegi calea vietii si locul in care vei ajunge !


  DA ! Acesta este marele adevar pe care lumea nu il constientizeaza pentru ca se lasa pacalita. Nu  va scrie nimeni drumul in viata , destinul, inainte de a va naste. Nimeni nu stie ce alegeri vei hotara sa faci tu de-a  lungul vietii.    
  Astrele, au si ele influienta lor  asupra vietii voastre , dar ele doar predispun nu dispun, adica, ele doar va dau unele impulsuri energetice specifiece lor, dar nu pot sa va oblige in nici un fel.
  Voi sunteti cei care hotarati ce anume vreti sa faceti si cum sa faceti. 
  Voi sunteti cei care aleg calea caci asta este defapt viata, o suma de alegeri pe care fiecare le face  clipa de clipa.   
  Dumnezeu v-a dat acest dar fiecaruia din voi si absolut nimeni nu il poate incalca , nu-l  poate anula sau ignora. 
  Dumnezeu v-a dat puterea de a alege voi singuri, cat de lunga sau de anevoioasa este calea de intoarcere acasa, in bratele sale. Ceia ce spuneti voi ca “iti scrie in frunte”, este scris si pus,  chiar de voi acea pecete imaginara, prin felul  vostru de a fi si de a va comporta caci atrageti catre voi ceia ce daruti la randul vostru celor din jurul vostru! 
   Fiți complet deschisi la posibilitățile acestui univers infinit. Aceasta este o alegere iar, viața este bună , doar pentru că voi insiva decideți să o vedeți din această perspectivă.
   Alegeți pentru a vedea lumea ca un loc sigur pentru a explora minunile vietii. Alegeți să fiți pozitivi și optimisti . 
   Fii increzator  ca Dumnezeu iti  va da gandul cel bun si vei gasi o rezolvare a problemelor tale si nu te mai framanta si ingrijora la nesfarsit, nu mai fi supărat , lasa resentimentele si orice gand negativ.
  Fii recunoscator pentru tot ce ai invatat , pentru ce ai primit de la viata cu fiecare zi ,si multumeste lui Dumnezeu. Nu te duce cu cersitul la Dumnezeu de fiecare data cand te rogi, pentru fiecare problema a ta. 
  Fiecare gand de multumire si recunostinta  al vostru  catre EL , va fi rasplatit inmiit de divinitate. Pe masura ce  lasi grijile si il lasi pe Dumnezeu sa te lumineze sa gasesti rezolvare , gandurile tale devin  de la sine mai optimiste, iar aceasta vibratie innalta atrage in viata ta toate lucrurile bune.
  Alegeți-vă să fiți fericiți și mentineti acest gand si  nouă conștiință, de sentimente profunde de dragoste și armonie.  
  Nu lasa pe nimeni sa-ti impuna nimic , iar tu nu face nimic, care sa deranjeze sau sa faca rau altcuiva. Ai grija de fiecare gand al tau, caci el cladeste pentru viitorul tau.
  Fii  pregătit  și deschis pentru a atrage momente din ce în ce mai minunate în viata ta .
Alege tot ce vrei sa fii , sa devii . Gandeste fiecare amanunt al vietii si doreste cu toata inima ta. Alege sa-ti scrii in felul asta drumul vietii pe care ti-o doresti. 
Alege sa ridici constiinta ta tot mai mult in fiecare zi , cu fiecare pas,  pentru a putea declansa si la tine  procesul ascensiunii .

Fiti binecuvantati cu Pace si Lumina






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu