Viitorul celei de-a 6-a lumi a pamantului





   In acest articol, as vrea sa trag un semnal de alarma, sa va vorbesc despre acest moment deosebit de important al pamantului.

  Nu doresc sa subestimez pe nimeni  si nici sa dau lectii de moralitate cuiva, dar, spre uimirea mea, am constatat ca marea masa a omenirii , NU REALIZEAZA si nu isi da seama despre ce se petrece pe pamant.  Parca sunt cu totii legati la ochi , su nu vad si nici nu aud ce este in jurul lor….sau parca nu inteleg semnele pe care Dumnezeu le tot da oamenilor.
 Poate ca s-or juca si unii cu undele Harpp, dar oamenii  uita niste amanunte importante; ca  nimic nu misca fara permisiunea divina si ca;  padurile le-a taiat omul singurel cu mana lui stricand ecosistemul si clima pamantului, producand inundatii si alunecari de teren, otravind pamantul si apele .
    Un alt motiv care ne duce catre un anumit viitor al omenirii, este comportamentul oamenilor, care a devenit mult prea violent.
  Nu doresc sa sperii pe nimeni si nici sa intristez! Vreau ca acesta sa fie un strigat catre oameni, un semnal de alarma! Sunt asa de multi cei care isi vad de viata lor banala si stearpa de zi cu zi , framantati de lucruri efemere care nici nu gandesc macar la ei ca oameni , la evolutia lor, sau ; daca s-au trezit si au citit cateva cuvinte spuse de Osho si cate un articol doua acolo pe seara , au sentimentul ca este deajuns pentru evolutia si ascensiunea lor.
Iata intai doua fragmente din ce au transmis catre oameni  Arh. Metatron si  Hatorii;


  Mesaj de la Arhan.Metatron -    2018  via James Tyberonn
„’’...Spunem din nou că 2012 a fost un început, nu un scop în sine ori o încheiere. Adevărata lucrare abia acum începe....
Vă aflați în miezul unui salt evolutiv, iar forțele gravitaționale astronomice și undele cosmice de lumina sunt puse să îndeplinească roluri importante de creștere a frecvenței energiei și o fidelitate coerenta a vibrațiilor. Omenirea se află într-un prodigios "Quantum-Leap" care este un eveniment evolutiv multidimensional expansiv.
Este prima intrare, faza inițială, a unui punct de referință profetizat în ședințele voastre, echivalentă cu creșterea "gradului de conștientizare" a "speciilor" și "absolvire" a programului evolutiv din această etapă.
Recunoaștem și vă avertizăm că debutul unui salt evolutiv enorm, ca acesta pe care-l veți trăi, nu va fi ușor.
Poate fi o perioadă foarte dificilă de incercări, de inconsistență și lipsă de coerență pentu multe ființe umane. Pentru că în prezent energiile electromagnetice ale planetelor sunt integrate în flux, gravitația Pământului începe să se afle la un nivel extrem de scăzut, în schimbarea sa ciclică, iar polii (magnetici)  planetei se află deja integrați în lentul fluxul magnetic al inversării.
Toate acestea creează extreme vibrații și anomalii frecvente care pot afecta câmpul cris-electromagnetic (aura) umană și circuitele sale conexe.

Rețineți că dezinteresarea, ignorarea și neatenția acută sunt manifestări sau atitudini degenerative din punct de vedere spiritual, mental și fizic.
Prin urmare, este esențial ca în acest moment să fiți cât mai înțelepți, să nu vă pripiți și să „măsurați de două ori înainte de a tăia”. Nu vă lăsați pradă gândurilor dezintegratoare și nefaste!   este foarte important .
Faceți un efort pentru a vă concentra pe aspectele pozitive, indiferent cât de disperată ar părea situația, și nu uitați că negativul este totdeauna mărginit de pozitiv. Aruncați-vă privirea și gândul dincolo de zona întunecată a unei realități care pare a fi fără ieșire. Nu uitați că „cine se aseamănă se adună”, că mereu există tendința ca, prin adăugare, un efect să fie amplificat de ceva asemănător, încă și mai accentuat. Un gând negativ va atrage un alt gând tot negativ. Este Legea Atracției!
Dragilor, în încheiere, vă confirmăm fără echivoc că noi, cei din Tărâmul Îngerilor, îndeplinim un rol special în ceea ce privește sprijinul pe care îl acodăm umanității, mult mai mult decât ați putea voi gândi.
Fiți tari, fiți încrezători în destinul vostru, fiți determinați și plini de bucurie ... TREZIȚI-VĂ!
Acesta este lucrul cel mai important. Anul acesta 2018, este extrem de important în ecuația Ascensiunii umanității și sistemului vostru planetar.
Nu uitați că nu sunteți singuri și sunteți mult iubiți!
Și așa este ... Și este așa ...”
                                                            ***


Mesaj planetar - hathori prin Tom Kenyon
“…. am făcut unele previziuni privind niște tendințe din ecosistemul Pământului – mai exact, ceea ce oamenii de știință ecologiști numesc a șasea extincție în masă.
Prin a șasea extincție în masă ne referim la faptul că un număr mare de specii de plante și animale au dispărut de pe planeta voastră în cursul celor cinci perioade anterioare.
Din perspectiva noastră și a multor oameni de știință ecologiști, este evident că intrați în perioada celei de-a șasea extincții în masă.
Acestea fiind zise, să clarificăm faptul că, chiar dacă a șasea extincție în masă este o probabilitate în linia voastră temporală, ea nu este o certitudine, întrucât cursul evenimentelor poate fi modificat în ultimul moment. Dacă, totuși, omenirea nu-și schimbă relația cu natura și cu ecosistemul Pământului, a șasea extincție în masă va continua cu aceeași intensitate.
A șasea extincție în masă nu vrea să spună că întreaga omenire va fi distrusă, dar ea înseamnă cu adevărat că o foarte mare parte a omenirii va fi afectată.
Părerea noastră este că următorii douăzeci și cinci de ani vor inaugura o transformare radicală și rapidă a planetei voastre  ….”

                                                                    ****

   Ce mai poate fi de adaugat cand ti se spune raspicat si clar ce te asteapata si ce ai de facut sa scapi ?

  Cei care nu s-au trezit , nu e de mirare ca nu fac nimic . Ei  nu vad, nu aud si nu inteleg nimic din ce este in jurul lor. Pentru ei lumea isi duce batalia ei mai departe, iar Dumnezeu e pe undeva pe la biserica , prin cate o icoana si e chemat si invocat doar cand e nevoie de o mana de ajutor ca e omul nitel cam disperat.

  Pentru cei treziti insa, nu este deajuns sa cititi texte frumoase si innaltatoare. Sunt bune si ele ca macar atat cat stai sa citesti, se bucura si sufletul din inima ta dar, este NECESAR sa constientizati fiecare gand , vorba si fapta. Sa nu lasati nimic la voia intamplarii…. sa nu va lasati purtati de val.
  Traiti frumos si fiti frumosi pentru ca sa mai aveti  un viitor, caci Dumnezeu nu va permite sa se miste nici un fir de par al tau fara voia lui. Lasati sloganurile si alte chestii bisericesti  si ascultati in liniste ce ganduri va trimite sinele vostru.
  Nu  uitati ca ingerii sunt langa voi. Este insa nevoie sa le cereti ajutorul voi, caci altfel ei nu pot interveni caci v-ar incalca liberul arbitru.

  Omule drag! ai grija de viitorul tau!  Gaseste divinul in tot ce te-nconjoara.
 Iubirea și bucuria să-ți insoțească pașii , iar recunoștința să fie veșnic in inima ta.

Asa si este



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu