CONTROLUL




  Cei interesati, care au citit, vă mai amintiţi de fraza preferată a FONDATORILOR canalizaţi de către Sal Rachele ? :

„Plecarea umanilor din planul fizic, sub formă de „moarte”, în perioada Transformărilor Planetare [anii 2012-2030] din timpul Saltului Galactic [perioada 1950-2100], va avea loc preponderent prin CĂDEREA SISTEMULUI IMUNITAR al acestora”.)

 Controlul populaţiei va avansa conform Planului, prin „strângerea laţului” tot mai dramatică . Se începe cu o mică anxietate, apoi se conturează teama, urmată la mică distanţă de frică, până la panică / groază / teroare în privinţa „împrăştierii necontrolate” şi „infestării” umanilor cu un virus „ucigaş” extrem de virulent şi contagios ce poate provoca rapid decese – adică : inducerea Fricii, până la PARALIZIE (Psihică), faţă de un „ceva” necunoscut, invizibil şi imposibil de evidenţiat şi controlat.
Apoi, această „panică paralizantă” provoacă paralizarea Stării de ImUnitate optimă a corpului fizic, prin amplificarea disfuncţiilor psiho-emoţionale şi mentale ale umanilor, cu rezultat în „căderea Sistemului Imunitar”. Se spune ca, a fost deja creat, cel mai teribil VOAL (de izolare şi CARANTINARE) ce a fost creat vreodată pe Planetă.

ACUM e momentul sa scoateti la iveala si sa folositi tot ce aveti inlauntrul vostru. Trebuie sa stiti si sa credeti  cu toata inima, ca puteti sa realizati orice pentru ca Dumnezeu este AICI ca sa va intareasca si sa va indrume fiecare miscare si decizie.
Trebuie sa credeti cu tarie ca FORŢA noastră DIVINĂ din interiorul fiecăruia, Puterea noastră interioară POATE   transforma şi transmuta orice, inclusiv aceste nebunii care (ni) se pregătesc !

CUM anume s-ar putea face, în mod efectiv, această „minune” ?
Doar credinta puternica in Divinitate il poate scapa pe om de Noua Ordine Mondiala. Este singua care are puterea de a ANULA  “comenzile” sistemului global de control al mintii, si care te poate ajuta sa nu devii un zombie supus si docil al acestor vremuri.
Nu degeaba s-a tot strigat de zeci de ani, in toate partile de “Trezire  spirituala". Nu degeaba Dumnezeu ajuta omul prin glasul ingerilor pe care fiecare il poate auzi si intelege daca doreste. In iubirea Sa fara  margini, Dumnezeu a gasit o cale de a-l ajuta inca odata pe om. Cine are credinta adevarata pentru Dumnezeu Creatorul său, si nu doar respecta o randuiala bisericeasca (oricare ar fi ea), asculta cu atentie indrumarea ingerilor al caror glas plin de povete, il poate auzi. La fel ca si soarele, soapta lor , poate fi auzita deopotriva si de cel care face lucruri ingrozitoare pe lume, cat si de cel care e bland, bun si cinstit.

Acum se alege lumea.
Adevarata credinta in Dumnezeu e cea care il salta pe om si-l ajuta sa mearga pe calea de lumina, purtat de glasul ingerilor pe care fiecare il aude. Pe acesti oameni ii poti vedea si recunoaste daca vrei sa ii stii; ei sunt linistiti, impacati, cu un trai decent si indestulator, senini, cu dragoste de frumos si viata. Sunt VESNIC recunoscatori pentru tot ce le ofera Dumnezeu.

Ceilalti, care au impresia ca sunt credinciosi,.... sunt credinciosi dar, nu lui Dumnezeu Creatorul. Omul care huleste si se indoieste de darul lui Dumnezeu  de a auzi glasul ingerilor calauzitori, omul, care practic intoarce spatele lui Dumnezeu  si ajutorului pe care l-a primit, va trai ceea ce alege si va merge pe cararea pe care singur si-o doreste. Universul creat de Dumnezeu, datorita vibratiei si constiintei omului destul de mici, nu ii va putea darui facilitati si oportunitati, iar viata sa va fi cam grea si anevoioasa. Nu Dumnezeu este cel care il “BATE si il JUDECA” , ci singur va face  asta prin alegerile pe care  le face, prin felul in care traieste. Si cand pleaca din aceasta lume, nu Dumnezeu il bate si il alunga in iad ci, insasi faptele pe care omul a ales sa le traiasca, duc sufletul sau in acel loc de penitenta. Aici si acum in acest timp, traind in acest fel, va junge la disperare curand si va veni o zi cand va implora, dar , poate ca va fi cam tarziu. Sunt deja 4 ani de cand Dumnezeu a daruit omului darul sau , de a putea auzi ingerii spre a invata calea catre lumina.

Să speram ca omul,  va avea minte si va fi indeajuns de intelept si nu va permite ca acest minunat aspect al Divinitatii (sufletul uman) să fie acaparat de nicio entitate malefica,  oricare ar fi ea și din orice univers ar veni. Pentru a se înfaptui acest lucru, ființa umana trebuie să-și ridice nivelul de constiinta, adica sa-si creasca nivelul vibrațional, dincolo de zona în care ar mai putea fi interferata de entitați malefice. Practic, simplu spus, asta înseamna: să fim mai buni, cinstiți, plini de compasiune și de IUBIRE față de întreaga CREAȚIE.
Sa nu uitati nici o clipa ca Dumnezeu NU obliga, Nu judeca, NU CONTROLEAZA ! La El, si catre El, va duceti doar daca asa alegeti.

Alegeti cu intelepciune pentru sufletul vostru




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu