SEPARAREA DE DUMNEZEU



In primul rand, trebuie sa clarificam un  lucru esential; oricat s-ar stradui omul,  oricat ar incerca si cei intunecati, ce va manuiesc ca pe marionete de milenii, sa va minta si sa va faca sa credeti si sa uitati complet de voi si de  divinitate, …
 NU EXISTA  ASA CEVA  ….NU SE POATE  ASA CEVA. 
Acest lucru  se petrece  doar in mintea umana.  Este doar o iluzie. NIMIC nu e fara Dumnezeu, oricat de departe ai fugi si oricat de viteaz  si invincibil  te-ai vedea. Pana si Intunericul, tot de Dumnezeu este  creat  pentru a pastra echilibrul energetic in Univers.
La nivelul intregii existente, orientarea mintii omului este un lucru care are mare importanta. Cand sufletul tau este creat de Dumnezeu care e in toate cele ce sunt, si tu esti parte, scanteie  din sufletul Sau, traiesti in lumea creata de El, tu, nu esti separat de El, caci nu ai cum.
Cum ar fi sa zica stomacul tau daca ar avea constiinta, sau degetul tau , sau orice altceva din corpul tau, ca el nu vrea sa mai aiba  nici o treaba cu tine, ca el vrea sa mearga  pe Luna sau  la Hollywood. Nu conteaza cum traiesti si ce alegeri faci in viata ta, ca esti bun/luminos/pozitiv sau rau/intunecat/negativ … tot  parte din  Dumnezeu esti si tot creat de el esti . Ai liber arbitru sa mergi si sa ai experiente de viata care te duc catre lumina, sau daca esti atras, alegi intunericul.

Treziti-va din somnolenta, recunoasteti divinitatea din voi orice ati alege sa faceti in viata voastra.  Iluzia a ținut umanitatea prizonieră atât de mult timp. Intunericul  a profitat de uitarea voastra si, de partea cealalta a ingerului de lumina care va indemna catre Lumina Divina, el va ademenea catre materie, catre intuneric, catre latul care se strange incet, incet pe grumazul vostru facandu-va  ROBI. Deschideti ochii, treziti-va  si constientizati, si veţi vedea adevărul și sufletul vostru va recunoaște adevărul în cele mai înalte grade și inima voastră va ști.

Densitatea a treia in care se afla pamantul  si omenirea, se sfarsesc curand si lumea asa cum o stim si o cunoastem se sfarseste si ea.  Exista multe suflete care nu vor sa se trezeasca la aceasta realitate. Multi inca habar-n-au de nimic, si nici nu viseaza la sufletul lor.
Exista  si foarte  multe suflete care au ales alt drum decat cel ales la incarnarea in aceasta lume. S-a pierdut echilibrul  din lume.
Catastrofele planetare  si dereglarile  climatice,  sunt un semn al slabei evolutii a oamenilor, un semn al constiintei mici, un semn al necredintei.

Se vorbeste  despre pace si armonie, despre cerul nou si pamantul nou, despre a face voia lui Dumnezeu, despre iubirea si lumina revarsata in lume, despre intrarea in Noua Era, dar ce face  omul pentru toate acestea? Traieste  el  oare in asa fel incat sa ajute  la implinirea lor? 

Toți vom avea nevoie să ne schimbăm – iar schimbările se vor întâmpla în propriile noastre  inimi și suflete. Esti  ajutat  de  ingeri,  daca se naste dorinta in inima ta dar, nu se poate sa se lucreze cu tine cand esti preocupat  numai si numai de problemele tale, cand mintea ta doar la asta viseaza fara sa-I pese si de suflet.
Mai presus de orice, traieste-ti viata si lasa evenimentele sa se desfasoare si sa ti-o transforme.
Transforma-te prin primenirea mintii tale si scoate-ti din cap ideia ca tu si viata ta esti una, si Dumnezeu si viata spirituala  e  facultativa,  daca ai chef  sau daca ai timp. Nu te nasti pentru ca se-ntampla, si mai apoi crescand, sa incerci din rasputeri sa fii in randul lumii ci , te nasti aici pentru ca sufletul tau sa invete din intamplarile de aici din viata ta. Acesta e scopul nasterii tale! Scoate-ti din cap ideia ca ritualul indeplinit la biserica (indiferent care este ea), este deajuns in fata lui Dumnezeu pentru viata ce ti-a fost daruita  tie.

Sunt atat de multe exemple in jurul vostru care aproape ca striga la oameni sa se trezeasca. Chiar daca ochii vostri nu au puterea sa vada, si voi nu puteti percepe inca, noi toti suntem UNU. Fiecare sa aleaga dupa inima sa. 

Respirati si fiti cine sunteti. Indrazniti sa stati ochi in ochi, impreuna, uniti, impotriva  intunericului. Ceva fantastic se intampla pe planeta acum, dar , acest fantastic e vazut doar de omul evoluat.  
Nu uita ca NIMIC nu e fara Dumnezeu. Universul, e o singura fiinta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu