SANSA DARUITA DE DUMNEZEU





   Multi  dintre voi , vor spune ca  Dumnezeu  e peste tot , in tot si in toate, ca e deajuns sa cititi o rugaciune sau sa mergeti la biserica. Imi pare rau sa va dezamagesc dar nu e deloc asa ! 
  Dumnezeu, este in tot si in toate , este adevarat , dar voi ati fost invatati si o multime lucruri neadevarate. Citirea unei rugaciuni,  sau chiar daca o invatati pe de rost , indiferent de cate ori o rostiti, nu are darul de a va face auziti de catre Dumnezeu, caci nu inima voastra e cea care vorbeste! Sunt vorbe moarte si goale!  ... pierdere de timp.
   Nici faputul ca mergeti la biserica, sarutati icoane (facatoare de minuni spuneti voi)  si faceti matanii fara numar, nu va va face sa auziti pe Dumnezeu!   
   Incercati sa va ganditi putin si iesiti din tiparele lasate de milenii, caci dovada este in fata voastra;  NIMIC  bun nu s-a petrecut! E clar ca ceva, poate s-a inteles prost  inca de la inceput, sau s-a pierdut si denaturat pe parcurs. Lumea e cu fiecare zi tot mai stramba si mai nedreapta cu vietile noastre. Este clar  ca ceva este gresit in gandirea si abordarea noastra.
   
Oamenii nici nu mai cer binecuvantarea lui Dumnezeu , nici nu se mai gandesc la EL atunci cand vor sa faca ceva. Traiesc cu sentimentul ca sunt invincibili si ca puterea este doar in mana lor.  Pun totul pe seama intamplarii.  Se lasa condusi ori de capii bisericii (care numai razboaie , inchizitie si dezbinare au sadit in lume), de politicieni  (care din totdeauna au promis si si-au vazut de propriul interes care le umplea buzunarul), sau de orgolii (care l-au facut totdeauna pe om sa piarda averi, iubiri si chiar vieti).
Oamenii  s-au lasat dusi de val si s-au indepartat de Dumnezeu.  Necredinta a facut sa cladim o lume stramba , cu legi strambe, si o viata tot mai chinuita...dar ne consideram indreptatiti sa ne vaitam, sa ne plangem de ceea ce noi am cladit. 
Dumnezeu a daruit omului o sansa cum n-a mai fost nicicand pe pamant - soapta de invatatura pe care o poate auzi fiecare in linistea lui. Ce face  omul ? ....considera ca e pus la incercare  de Satana!  In loc sa chibzuiasca si sa cantreasca daca cumva se indoieste de ce invataturi aude, si  apoi sa asculte cu luare-aminte ce este invatat, el , omul ,  ignora total. 

Daca nu e asa ? Daca nu e Satana si chiar va este dat sa auziti  glasul ingerimii si chiar sa  ii si vedeti? .... Daca spuneti ca Dumnezeu  e peste tot , in tot si in toate, de ce sa sustii ca ce auzi e de la Satana, cand poti oricand sa cantaresti  sfaturile pe care le auzi? 
Sau? De ce daca iti este dat sa auzi pe Dumnezeu, spui ca e cu neputinta ca El sa-ti vorbeasca , ca este o dereglare a mintii?  
Daca hotarati sa ignorati darul Sau, sunteti constienti ca asta inseamna ca inca odata omul ii intoarce spatele lui Dumnezeu? ...ca inca odata omul il rastigneste (metaforic) pe Isus ?  Va dati seama ca odata ce muriti, nicicum nu veti ajunge in loc cu verdeata cum va invata popa ?... ca doar nu faceti altceva decat sa sfidati pe Dumnezeu.

    Cei ce ignora dumnezeirea, cu totii se trezesc la sfarsitul vietii pustii si goi, caci Dumnezeu nu se afla in inima lor. Cand  traiesti  fara iubire dupa tipare  deja stiute si umbli pe carari batute de altii inaintea ta milenii la rand , NU poti ajunge decat la acelasi final! Ce se petrece acum pe pamant, aceasta pandemie, nu este nici ea intamplatoare.

      Treziti-va si priviti in voi , in inima voastra...simtiti!  Cand spun credinta , nu ma refer la ritualul bisericii. Dumnezeu si invatatorul Isus ne uneste, ne inalta  si ne indeamna la iubire si lumina si fericire, iar biserica (oricare ar fi) ne indeamna doar la SUPUNERE.
      Rugati-va! Cateva cuvinte spuse asa cum va pricepeti voi , cu vorbele voastre, caci sunt mai de pret  si AUZITE de Ingeri si Dumnezeu ! caci in acele momente chiar vorbeste sufletul tau !  Legatura lui cu Dumnezeu se va face simtita instant, iar tu poti sa simti cum ti se umple inima de liniste, pace si bucurie. Iti vei da seama ca ai gasit acea stare pe care  ai cautat-o toata viata.! ....nestiind  si neantelegand, ce anume iti doresti si ce iti lipseste. 
Miracolele vor apare si ele in viata ta, caci ele apar doar atunci cand ai aceasta legatura cu Dumnezeu, caci EL te intareste , te sustine si lucreaza pentru tine in viata ta. 
   Roaga Ingerii si pe Dumnezeu sa te calauzeasca sa gasesti calea catre ACASA. Nu mai ignora darul lui Dumnezeu . Nu  rataci  pe carari  pustii si intunecate! care te duc catre pierzanie. Nici un preot, si nimeni altcineva,  nu are puterea de a te ajuta sa refaci acesta legatura cu Dumnezeu. 
Tu trebuie, doar sa-ti doresti, cu toata inima ta.

Fiti binecuvantati 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu