SOAPTA INGERILOR AZI




 Nu este greu  deloc  sa evoluezi, trebuie doar sa vrei  sa te descoperi pe tine insati si adevarul care te inconjoara, sa vrei sa faci ceva cu tine. Insasi gandul indreptat catre tine , atentia pe care ti-o acorzi tie, face ca constiinta ta sa creasca. Dumnezeu a tot trimis mesageri , invatatori si ingeri omului. I-a dat posibilitati si semne nenumarate pentru ca omul sa-si aminteasca  de legatura sa cu Dumnezeu, sa-si aminteasca ca viata sa se deruleaza intr-o lume si un Univers care functioneaza dupa legile Sale si nimic nu este intamplator, sa-si aminteasca ca trebuie sa traiasca dupa legea lasata de Dumnezeu. 
Nu Dumnezeu va bate cum spune omul cand da de greu… insasi incalcarea legii Sale de catre om, duce la reactia Universului  in viata sa, mai devreme sau mai tarziu.
De cativa ani, Divinitatea, a facut in asa fel , ca toate fiintele si tot omul sa INVETE, si sa cunoasca  ADEVARUL Divin,  fara a misca macar un deget. Aproape nimeni nu vorbeste despre acest fapt deschis, dar el se intampla. Ingerii, Dumnezeu si alte fiinite din alte lumi evoluate, vorbesc, iar omul, AUDE si VEDE totul. 
Divinitatea a facut aceasta imensa minune in viata omului, din DRAGOSTE pentru om. In viata omului se intampla o minune ….omul traiste o minune IMENSA de care nu este constient si pe care in multe cazuri  a ales sa o ignore. Apocalipsa despre care se stie din Biblie, are loc chiar acum, in viata voastra. Stiti din scrieri, ca la final  sufletele, vor fi alese.

De ce ati alege azi, sa ignorati, sa alungati, si sa nu tineti cont de invataturile pe care le primiti de la ingeri si Dumnezeu???? ….

Credeti ca este bine sa  sfidati si sa refuzati ceea ce Dumnezeu va ofera azi ???

Credeti ca aveti intelepciunea necesara sa judecati voi , ce este drept si curat ???

                                                          ***

Reflectati doar la aceste 3 intrebari sa vedeti cat este de impacat sufletul vostru.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu