Ușa către Credință


      Cel mai important lucru pe care orice om ar trebui să-l invete incă de la primii pasi in viata, ca să i se poată intipări adanc in fiinta sa, in sufletul său, este  acela că
 “Dumnezeu este întotdeauna cu tine!”

 De ce să-ti fie frică? El este totdeauna pretutindeni. Dacă tu vei trăi respectand legea Sa, totul se va desfăsura in deplină perfectiune, la timpul cuvenit. Ca să poti trăi in aceasta lume, ai nevoie de credintă, si credinta ta trebuie sa fie tare ca piatra.  
 Dacă aceste cuvinte sunt adanc intipărite in inima ta si cresti odată cu ele, credinta ta nu mai are nevoie de nici o doctrină, de ritualul nici unui cult bisericesc. SIMTI că esti cu Dumnezeu alături si nu mai ai nevoie de nimeni si nimic in plus.
 Uneori poate că te-ai simtit blocat asa intr-un fel de letargie care  te impiedică să fii totdeauna constient de actiunile si gandurile tale. Ca să iesi din starea asta, ai nevoie de cateva clipe de  liniste in care gandul tău să coboare in inima ta, să vorbesti cu tine insăti… asa ca o rugăciune. Să te uiti la tine insăti si să te analizezi , să incerci să  cantăresti faptele, vorbele , gandurile pe care le porti.
   Ca să te poti inălta in suvoiul energetic de lumina al divinitătii, multumeste cu recunostintă pentru inelepciunea pe care ai dobandit-o , pentru tot ce ai invătat in drumul vietii (fie că ti-a plăcut sau fie că nu) si renuntă a mai cere  ceva anume, căci tu singur , nu ai o privire de ansamblu si inca nu stii ce anume e mai potrivit . Dumnezeu si ingerii săi te vor calăuzi  cu sigurantă in functie de felul in care tu “răspunzi” , la felul in care tu “treci testele” pe care le ai in drumul vietii. Pană nu iti inveti temeinic lectia , nu poti trece mai departe.  
Când sunteți mulțumit, mișcarea este inversată . Simți că această recunoștință iese din inima ta și radiază spre toate dimensiunile și universurile. Această sursă este inepuizabilă.
 Așadar, puteți înțelege ca ați obținut deja, atunci când sunteți mulțumit: este de fapt starea la care sunteți capabil să  atrageti  ceea ce vă trebuie.
 În loc să spui și să simți: „Te rog, dă-mi asta”, spune și simte cu Credința: „Îți mulțumesc cu toată ființa că mi-ai dat asta”. Simțiți diferența, simțiți mișcarea în sens invers!
Și nu așteptați rezultatele! Pentru că este o așteptare a ego-ului. Dacă nu îi poți percepe, se datorează faptului că sunt la un nivel de care nu știi. Dar tu știi, si fii sigur că sunt reale.

  Ceea ce este esențial este că, nu transformăm   propoziția cuiva, pur și simplu adăugând o „mulțumire” în interior. Acesta este doar prim-planul. Nu este complicat. Trebuie doar să inversați mișcarea. Această mișcare trebuie să înceapă din interiorul tău, din inima ta și să fie direcționată către întregul Univers. Poarta spre inteligenta infinita se deschide generand compasiune,  fiind intr-o stare echilibrata si prin vointa de a ajuta si de a cauta.
Aceasta este o mare putere. Aceasta este ușa către Credință.

Fii un exemplu pozitiv, dar niciodată să n-o faci pentru că simti ca asta se asteaptă de la tine. Fă-o pentru că vrei să o faci si doresti din toata inima să dai ce este mai bun in tot ce faci, in tot ce spui si in tot ce gandesti. Cu cat mai mult o doresti, cu atat mai usor o să-ti fie să o faci. Să nu te multumesti cu ceva mediocru sau cu jumătăti de masură.
Să ai grija că tot ceea ce faci să fie de cea mai bună calitate, motivatiile tale sa fie curate si să nu fie nimic egoist sau egocentric in ceea ce faci.

 Dacă aveti ganduri pozitive, veti avea un viitor luminos , pentru că gandul este cel ce aduce reusitele la voi. Dacă aveti ganduri negative , veti fi inconjurati de energie negativă, care nu clădeste nimic, este doar distrugătoare. Totdeauna  de ce ti-e frică , exact aceea atragi in viata ta.
Dorintele voastre se realizeaza doar in lumină, este energia care construieste. Trebuie să invătati să vă disciplinati gandurile, ele trebuie să fie mereu pe un fagas pozitiv.

  Fii în pace cu tot ce te înconjoară și lasă inima să preia controlul asupra ființei tale.
  Deci nu fiți nerăbdători, pentru că nu poți merge mai repede decât umbra ta!
 Nu toti sunt in stare să vadă drumul si usa către lumină.
Deschide macar ochii si priveste doar o clipă. Dacă vrei cu toată inima , vei fi călăuzit , chiar dacă incă nu vezi.

Dumnezeu este întotdeauna cu tine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu