CREDINTA , testul suprem al omului astazi



Celor care va simtiti deznadajduiti si pusi la pamant si fara speranta  va spun;
Credinta trebuie sa fie puternica si neclintita. Ea trebuie traita si demonstrata.  Cand traiesti  prin credinta,  il simti pe Dumnezeu alaturi de tine pas cu pas si stii ca n-ai nevoie de alta calauza in viata ta, de un mijlocitor intre tine si Dumnezeu.
Credinta este imunitatea ta in intunericul lumii de langa tine.
Credinta este testul tau suprem,  protectorul tau, calauza ta, invatatorul tau, mangaierea ta , ajutorul tau, scutul tau,  din lumea de azi.  Crede simplu in Dumnezeu Creatorul tau si lasa deoparte orice doctrina, daca vrei sa il simti pe Dumnezeu alaturi de tine in viata ta.
Gandirea rationala a omului nu a fuctionat prea bine in ultimul timp . A fost mai mult o gandire irationala. Visati la o viata frumoasa , inchipuitiva cum sa fie in detaliu. CREDETI cu toata fiinta voastra in indeplinirea visului.
Timpul poate fi comprimat, timpul poate fi asa cum avem nevoie. Nu trebuie sa ne gandim la ce vom face noi in viitor, anul ce vine . Ziua de maine nu exista si nici anul viitor nu exista DACA,  noi nu traim timpul present, AZI!  
In strafundurile sufletului vostru visati la o viata frumoasa , la ce doriti pentru voi sa realizati si CREDETI ! 
…si chiar daca nu credeti,  jucati jocul …. CREDINTEI!  Actionati ca si cum ati crede . Aceasta este PUTERE si lucrurile se vor intampla. Nu renuntati niciodata si Credeti ! Credeti ! Credeti!  Credeti in Divinitate, in voi , in frumosul din viata voastra. Nu acordati importanta si atentie uratului de langa voi. Nu ii dati energia voastra, pentru ca stiti ca celui care ii dai atentie, acela  devine important si plin de putere in viata ta. 
Acum e momentul sa traiesti prin credinta adevarata, nu maine sau in alta zi, cand crezi ca vei fi mai increzator , sau sa astepti sa vezi ce va fi cu cei care cred deja .
 Dumnezeu asteapta ca omul sa-si aduca aminte de parintele sau Divin, de legea Divina si sa traiasca dupa ea si nu dupa alte doctrine. Ne-a trimis un Invatator …dar oamenii l-au crucificat acum 2000 de ani si mai apoi, au raspandit deformat invatatura sa, doar pentru a subjuga , a domina , a indobitoci , a ingropa in intuneric si a umili multimea.
Dumnezeu asteapta, asteapta  ca omul  “sa deschida ochii” , sa inteleaga ce e cu el, cu viata lui si sa isi recastige demnitatea , lumina si frumusetea sufleteasca....sa se ridice in picioare si sa priveasca catre cer.
Alegeti intelept pentru sufletul vostru . Nu-l condamnati la intuneric doar din comoditate , din necredinta, sau din cauza micimii mintii de acum.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu