AVEM IN JURUL NOSTRU CEEA CE ALEGEM SI CEEA CE SLUJIM !

 


 Sunt multi cei al căror suflet s-a  trezit , cei care văd iluzia/minciuna  in care trăiesc ceilalti din jur,  fără a intelege fără a-i deranja.
A trăi o viată plină, luminată, inseamnă  a o trăi tot timpul, in fiecare clipă, nu numai uneori.  Să nu te tulbure si să nu te intunece nimic, să gandesti mereu că totul se desfasoară  perfect si să mergi inainte linistit, fără grija cea lumească.
Autodisciplina este necesară, căci fără această autodisciplină nu poti să ai rezultate pozitive. In evolutie nu ai cum sa nu ai aceasta autodisciplină. Trebuie să fii atent la tine, la tot ce faci si ce gandesti.
Nu trebuie să-ti dai puterea dramelor de frică și lipsă, ci pur și simplu să te concentrezi asupra pasiunii tale pentru ceea ce vrei să creezi și să experimentezi pe Pământ, ca Binecuvântare divină.
Iți gestionezi  resursele și te asiguri că duci un stil de viață sănătos .Trebuie să ai grijă să fii in echilibru permanent in tot ce faci.
Când  lumea ta este în echilibru, ești mai capabil să te descurci cu orice vine. Iți rezervi un moment de pauza în fiecare zi și iți faci un plan. Setarea intenției  tale te va ajuta la crearea tipului de flux pe care doresti  
să-l  experimentezi. Mănânci o dietă sănătoasă. Ieși  și faci  miscare, dansezi, mergi, alergi și respiri un aer curat. Meditezi și iei  legătura cu „interiorul tău”. Educă-te în felul în care vrei  să crești.
Nimic să nu vă tulbure si nimic să nu vă deprime. Ganditi-vă doar că totul este in mainile divinului, si este foarte, foarte bine. Inăltati-vă inimile in iubire profundă, in laude, in recunostintă, si umblati in pace!
Când ești în echilibru cu tine, viața curge mai ușor. Este mai ușor să faci ca orice lucru din viața ta să se întâmple într-un mod magic, și viața este frumoasă.  

Toate acestea sunt lucruri stiute, trebuie doar să-ti doresti si găsesti tot ce ai nevoie, tot ce vrei sa stii. Problema este insă cu cei din jur. Este  cat se poate de real că intr-un fel , esti ocrotit de Dumnezeu dar, zău  că te cuprinde disperarea cand vezi că nu poti face mai mult pentru ca lumea intreagă din jur să se schimbe intr-o lume minunata.
Sunt momente cand trebuie să  taci si efectiv, să ascunzi ce stii , ce gandesti, ce crezi, ce vezi , ce esti. Este ca un mare test pe care parcă  Dumnezeu  ti-l dă ca să se vadă  ce alegere faci mai departe in drumul tău; alegi să renunti la lumina si sa fii un adormit sau cu incredere păsesti mai departe , orice ti se va ivi pe parcurs.
Astăzi nu este greu să  stii să faci o alegere inteleaptă căci Dumnezeu i-a dat tot omului un ajutor si calauză nesperate; pe langă  ingerii de langa el , omul poate auzi soapta si invatătura ingerimii. Ei vorbesc  si  spun neincetat ; sunt calauza omului in noaptea acestei  lumi, acestor vremuri. Cine  nu ia seama si nu ascultă, va sfarsi asa cum a spus Isus; “Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, cand va veni ..
Păcat că oamenii aleg să igore ceea ce aud, si astfel să intoarcă  spatele lui Dumnezu….si ne mai plangem de viata tot mai grea , de lumea tot mai urată, de nedreptate la  tot pasul, boli, crime, hotii, umilinta. Dragii mei, pai....
 AVEM  IN  JURUL  NOSTRU  CEEA  CE  ALEGEM  SI  CEEA  CE  SLUJIM !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu