Azi, în Procesul Înălțării

 

Zeci de profeții antice arată spre vremurile în care suntem acum, ca fiind cu adevărat într-un punct în care "Totul este pierdut" . Condițiile de pe Pământ au fost prognozate să atingă o perioadă de maxim stres - în care tot ce putem vedea este că totul trece printr-o criză simultană.
  Biosfera se degradează in continuu , sugerând că planeta însăși nu va continua să fie locuibilă.
  Economiile se prăbușesc mai departe, sărăcia și inegalitatea ajung la o corupție maximă ridicată, de nedescris, apare peste tot pe cele mai înalte niveluri - și durerea continuă și continua.
 Energia mai inaltă ne afectează pămantul tot mai mult si in valuri  tot mai perceptibile si voi insivă vă detasati de tiparele negative care au fost blocate de secole.
 Lumina vă influientează constiinta, astfel incat puteti vedea si intelege ce aveti de eliberat pentru a putea merge mai departe.
 În perioada ascensiunii vă puteti confrunta cu tot felul de stări ;de  discomfort, de boală nelocalizată, de indispozitie, ori de teamă de necunoscut… Înainte de toate consultati-vă pe voi insivă căci corpul, fiinta voastră stie cel mai bine de ce anume are nevoie. Se spune că s-ar putea să simțiți profundă frustrare, tristețe, depresie și furie si, că …. toate acestea fac parte din Procesul Înălțării, si fiecare le simte mai bland si moderat,  sau mai acut si pe durata mai mare, in functie de cat de mult a lucrat cu el insusi pana acum.

 Amintiți-vă, în interesul propriu, că este înțelept să păstrați calmul în situațiile în care se produc energii negative. Nu vrei să fii tras în întâmplări negative și atunci când se întâmplă în jurul tău încearcă să-ți diminuezi efectul prin menținerea unei vibrații ridicate. Cheia este să rămâi calm, să ții minte chemarea ta mai înaltă și să lucrezi cu fiecare nouă problemă metodic, pas cu pas.
 Fiti răbdatori si intelegatori cu cei care nu “vad”. Incercati să nu vă implicati emotioanal in situatii care crează in general ingrijorare si regrete. Invătati să fiti in postura de observator  lucid al ceea ce se intamplă si să intelegeti că atat binele cat si răul nu sunt decat aspecte ale intregului, părti ale dualitătii, asupra cărora se poate actiona eficient de la  un anumit nivel de constiintă incolo.
  
 Noua constiintă a noii lumi se instalează.
 Cine va dori să se păstreze in paradigma trecutului, o va putea face, dar, nu va putea trăi in Noua Eră. Aceste fiinte conservatoare isi vor putea continua existenta  in dimensiunea a treia , pană va veni vremea ca ei să se trezească. Nu-i condamnati, nu le reprosati, căci este alegerea lor  la nivelul  la care au ajuns. Nu uitati că tratandu-i cu iubire , ii puteti ajuta să-si accelereze evolutia. Iubirea face minuni si nu degeaba este considerata  cea mai puternică fortă din univers. In acelasi timp trebuie sa tineti cont de faptul ca nimic nu este intamplator.
   Pământul a fost asemănător cu o Colonie de Reabilitare și într-o manieră de a vorbi este corect , cu excepția faptului că oamenii au o libertate totală de a-si alege calea.    
   
  Trebuia să știți până acum că, prin acțiunile și gândurile voastre, voi singuri creați calea pe care o numiți viitorul.
  
   Nu renumtati la ascensiunea sufletului vostru, oricat de incomod sau dificil vi se pare. Este o  ocazie unică pe care un suflet  o intalneste extrem  de rar in drumul lui. 
   De aceea se spune că cei care sunt acum pe pămant intrupati , sunt binecuvantati de Dumnezeu , căci au fost intrupati si li se dă aceasta ocazie unică de a ascensiona. 

Fiti intelepti.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu