Să ne gândim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat..


 

Cu siguranță nu sunteți suflete  slabe, dar de milenii ati fost condusi de cei întunecați să credeti ca sunteti neputinciosi, nevolnici, murdari , pacatosi si neansemnati. Ei  au dorit ca voi sa nu intuiti adevarul despre voi.

 Cu toate acestea, anii lor de dominație și închisoare au trecut și voi începeți să vă deschideți conștiința pentru a vă recăpăta amintirile despre marea ființă care sunteți cu adevărat.

 Experiențele traite aici nu sunt insa lipsite de valoarea lor. Sunteți suflete minunate cu multe de oferit sufletelor viitoare care vă urmează  și vă privesc pentru îndrumare. Dragii mei, adevărul trecutului și destinul tău iese la iveală și vei fi surprins de experiențele tale și de modul în care le-ai abordat. Așteptați-vă să faceți pași mari înainte și să vă setați obiectivele cele mai bune și să vă păstrați obiectivul în minte. Nu uita niciodată ajutorul este întotdeauna în jurul tău, dacă ai nevoie de el și ai grijă că ești bine protejat. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o viata pe aceasta planeta, o planeta minunata care a oferit omului totul; campii manoase, munti si paduri, ape , mari, oceane si rauri pline de viata, clima placuta, aer proaspat, leacuri si hrana. Toate formele de relief au frumusetea lor aparte, au magia lor. Omul a avut parte de TOT si TOATE. Priviti pamantul in ansamblu si incercati sa intelegeti ca acea gradina a Edenului de care ni  se povesteste , este chiar pamantul. Pretutindeni este frumusete.

Dumnezeu ne-a binecuvantat si ne-a oferit o “casa” minunata, …pe care noi oamenii nu am inteles ca e bine sa o ingrijim , sa o respectam si acum suferim doar noi, caci ne-am lasat ademeniti de intuneric si pur si simplu , am otravit TOTUL, pamant,  apa, aer, viata….

Dumnezeu ne-a binecuvantat si ne-a oferit invatatori care sa ne arate calea cea mai simpla pentru evolutia sufletului nostru, sa ne invete cum e bine pentru noi sa ne ducem viata…. ce am facut noi ???

Dumnezeu ne-a binecuvantat si ne-a oferit ingerii din preajma noastra, care sa ne indrume nevazuti, fara a ne deranja…. mai toti ii ignora sau isi amintesc de ei doar cand dau de greu.

Dumnezeu ne-a binecuvantat si ne-a oferit semne peste semne in jurul nostru care sa ne aminteasca de Legea Divina a Luminii, sa ne faca sa intelegem ca suntem pe un drum gresit… ce face omul???

Dumnezeu ne-a binecuvantat si ne-a oferit, din dragoste  pentru copiii sai, ca ultima speranta a sa pentru trezirea noastra, darul si puterea de a auzi soapta ingerilor , indrumarea lor. E deajuns sa stai in liniste si sa asculti ca sa intelegi  ce  ar fi bine pentru tine ca suflet…. Ce face marea majoritate a oamenilor ???

Dumnezeu ne-a binecuvantat si ne-a oferit o sansa de evolutie a sufletului nostru intrupandu-ne aici pentru experiente. Ne-am nascut aici uitand ca suntem ingeri creati de El, uitand de legatura pe care sufletul o are permanent cu Dumenzeu fie ca ne dam seama sau nu de asta. In uitarea noastra, n-am tinut cont de ceea ce constiinta si inima ne strigau si ne-am lasat pacaliti. Fara sa gandin, am luat de bun un adevar fals, distorsionat, creat de intuneric. Toate invataturile lui Isus au fost schimbate , li s-a dat un alt inteles pentru ca omul sa bajbaie sa nu mai gaseasca calea catre lumina, si astfel nu faceti decat sa va inchinati la altceva, sa slujiti pe altcineva . In dragostea sa pentru copii sai, Dumnezeu a facut tot posibilul sa va arate gresala. Nu Dumnezeu va bate cu o viata grea si urata. FIECARE din noi prin alegerile pe care le face, prin ceea ce gandeste , face si spune , isi creaza viata care i se asterne in fata.

Dumnezeu ne-a binecuvantat si ne-a oferit liberul arbitru, posibilitatea de a alege, caci aceasta lume de acum si aici,  este o lume a dualitatii . Omul ar fi trebuit sa intelega ca doar daca se lasa condus de suflet si inima, poate ajunge la lumina, la intelepciune , adevar si o constiinta mare. Fiecare are libertatea de a cantari si a alege ce sa gandeasca , ce sa spuna si ce sa faca pentru a-si croi viata . Lumea, este o oglinda a alegerilor noastre. Din ceea ce traim azi , se pare ca omul a ales “iluzia luminii”, minciuna servita de intunecati. Pare ca majoritatea serveste intunericul si nici nu lasa pe altii de langa ei sa faca alte alegeri.

 

Nu e INCA prea tarziu pentru a face alte alegeri , pentru a fi recunoscatori lui Dumnezeu adevaratul , lasand in urma tot ce lumea asta v-a indoctrimat veacuri la rand tinandu-va ca sclavi.

Ceea ce contează este întregul. Modul în care să ajungeți acolo este prin focalizarea individuală alimentată de forța emoțională. Înțelegeți că vocea ego-ului vostru este vocea emoțiilor voastre. Faceți tot ce puteți să-l mențineți echilibrat și susținut cu iubire. Faceti tot ce puteti pentru a crea si a pastra uniunea voastra.

Lumina voastră este necesară. Iubirea voastră este necesară. Capacitatea voastră de a vedea cu claritate este absolut necesară acum, pentru ca totul sa ia alt drum si sa se poata schimba in bine.

Lucrați pentru pacea interioară și decideți.

Lucrati pentru lume  si  intreg …caci si voi faceti parte din acel intreg. Fiecare este important. 

Nu va pierdeti in intuneric, bagand capul in nisip si lametandu-va! Aveti in voi puterea si forta necesara  sa fiti o lumina, sa straluciti!

E deajuns sa doriti si veti fi calauzit. Ingerii abia asteapta aceasta hotarare si dorinta a voastra adresata lor, in numele luminii.

 

Multumiti si fiti recunoscator lui Dumnezeu care a oferti atat de multe omului pentru ca fiecare copil al sau sa nu se piarda si sa-si aminteasca ca ESTE o LUMINA!

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu