Transformarea constiintei umane prin sensibilitate spirituală

  În prezent, energiile care curg pe Pământ ajută la materializarea modului accelerat pe care le transportă în voi, credintele tale. Tot ce credeți că se va materializa din ce în ce mai mult în viața ta, se va întâmpla pentru că aceasta este legea. 

  De ce este atât de important? Pentru că dacă nu crezi că e posibil, nu se va întâmpla în lumea ta. Nu se va materializa în viața ta pentru că ești Creatorul final al vieții tale.

   Multe forme de viață vor dispărea de pe această planetă, acele forme de viață care nu vor să vibreze la o altă frecvență mai inaltă.  Multe se vor schimba. Această planetă va acționa în același mod pentru fiecare fiinta care locuiește în prezent, nu numai oameni, ci și pentru animale.

Transformarea conștiinței este pilonul cel mai important , cel mai mare de susținere, si esential pentru a fi în armonie cu noile coduri vibraționale de pe Pământ .     

Conștiința este marea forță motrice, programatoare, creatoare și promotoare   evoluției în tot universul și în special în ceea ce privește umanitatea.   

Conștiința de transformare a fost si este , cel mai mare element și nucleul central al gândirii divine, care locuiește în voi.

Transformarea constiintei  este,   marele   convertor  si calauzitor catre lumina divina  care a fost ascuns   omului prin diferite metode de capii conducători , pentru ca ei să poată  conduce mai lesne. Viața, așa cum ați experimentat până acum, nu este altceva decât consecința și reflectarea unei serii de creatii  colective și planetare pe care le-ați construit în fiecare încarnare.

Primul pas, este să observi  si  să  accepți aceasta  realitate, să accepți să crezi că omenirea poate trăi în iubire, pace și bucurie.
Primul pas catre lumina divina , este credinta voastra sincera in Dumnezeu cel adevarat , Unicul . Respectarea randuielii bisericesti , oricare ar fi ea , nu inseamnă  credintă in Dumnezeu, ci credintă in biserica aceea cu tot cu randuiala ei , oricare ar fi ea.
Indrazneste si cerceteaza omule, afla , invata , cunoaste , evolueaza .... caci Dumnezeu chiar asta vrea de la tine ! Nu te lasa pacalit si dus de nas la nesfarsit.

  Fiecare e liber să facă alegerea vietii sale. Eu nu indemn decat la credintă sinceră fată  de Dumnezeu creatorul nostru al tuturor. Indemn omul sa fie iubitor , bun , să gandească, să fie echilibrat in tot ce face.  
  Invată să crezi iar in El si  vei fi puternic, căci biserica te-a facut să fii slab si umil si ai uitat ce inseamnă  iubirea si credinta adevarată fată  de Dumnezeu. 

 Crede sincer in Dumnezeu si viata ta se va schimba radical.
Fiti binecuvantati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu