INDOIELI si FRAMANTARI


Traim vremuri zbuciumate si tulburi, pline de dramatism, durere si confuzie. Cel mai tare te framanta neincrederea; stiri false, oameni care se scund si nu spun adevarul, lasi, guvernanti neseriosi care fac rau prin hotararile luate, medici in fata carora  ar trebui sa poti sa-ti incredintezi viata, te trezesti ca te lasa in chinuri si isi vad la randul lor interesul material si orgoliul,  preoti fatarnici si farisei care numai o viata pioasa nu au, cel de langa tine  tovarasul tau de drum pe care l-ai ales cu dragoste te tradeaza cand ti-e mai greu  …. 

Lumea asta parca nu mai are nimic de care sa te sprijini , nu mai poti crede in NIMIC. Pare un haos total si parca totul se destrama.

Dumnezeu Creatorul Suprem a hotarat sa ne calauzeasca in aceste vremuri de sfarsit si astfel, lumea  aude soapta tainica a  ingerilor sa-i fie ca o  calauza, ca un invatator. Rau este ca omul in neancrederea si frica sa,  ignora si uneori chiar huleste. Credeti voi ca este mai intelept sa credeti ce spune un om (doar om) al bisericii ( “sa nu credeti nimic ca Satana va incearca credinta”), sau,  e mai intelept sa crezi in puterea dumnezeiasca care se asterne in fata ta si tuturor deopotriva???

E deajuns sa va deschideti inima, si sa faceti un pas. Nu trebuie  sa faceti ceva peste puterile voaste. Dumnezeu vrea , si te calauzeste sa traiesti dupa legile sale; drept , cinstit, onest , demn, cu inima curata, bun si bland, cu ganduri frumoase si fapte bune. Ce te costa sa fii frumos si bun ? Daca voi alegeti in continuare sa traiti dupa legea bisericii (scrisa de oameni) desi cunoasteti din biblie unde va ajunge si unde va duce  necredinta omului…..cuvintele sunt de prisos.

Aceasta boala care mistuie lumea astazi …ca este sau nu este , ca e tratata sau nu , ca suntem mintiti sau nu , cu masca sau fara masca… Sa nu va ganditi cumva ca moare cineva inainte de vremea pe care i-a hotarat-o Dumnezeu. Nu conteaza bola care-i aduce sfarsitul. Trupul poate muri intr-o multime de feluri. Nu asta este important.

Important este ca noi sa gasim in noi puterea de a lua o hotarare  si curajul de a merge pe acea carare a credintei adevarate. Atata timp cat eu cred in Dumnezeu creatorul meu , ma rog lui , parintele meu, cu toata inima si ii multumesc pentru toate cate mi-a daruit si cate am invatat, si duc o viata in armonie si bunatate cu toti si toate din jurul meu,…

DE CE sa ma indoiesc ca as face o alegere rea pentru sufletul meu?

Care ar fi gresala ?

Ca nu respect randuiala bisericii ? (care cu fiecare an are tot mai multe reguli?) Eu una am ales sa ma despart de legea bisericii facuta de om, pe care am gasit-o nedreapta si partinitoare in multe locuri, si sa traiesc dupa leagea adevarata a lui Dumnezeu, cea pe care Isus ne-a transmis-o si pe care capii bisericesti au deformat-o cum le-a picat la socoteala, ca sa poata asupri mai bine. Pentru mine este mai de pret Tatal meu creator al sufletului meu , decat legea  si randuiala bisericeasca scrisa de oameni.

Credinta e simpla oameni buni ! Crezi si iubesti cu recunostinta si  “…nici un fir de par nu se va clinti din capul tau”

 

Deci, ce poți face tu, ca individ?

Poți recunoaște ceea ce se întampla, indiferent cat de neplacut ar fi, pentru a te ridica deasupra acestei stari de lucruri cu curajul pe care-l are un explorator temerar. Fii constient și straduieste-te sa înțelegi tot ce se petrece în tine și în jurul tau, pentru a putea evita capcanele care ți se pregătesc, fără a blama și a arunca responsabilitatea în spatele celorlalți, chiar daca, prin faptele și alegerile lor, ei sunt, mai mult decat tine, cauza producerii evenimentelor nedorite.

Accepta-ți trecutul (inclusiv cel colectiv), acționeaza în prezent, prin alegeri care corespund celui mai înalt interes al tau și al speciei careia-i aparții, renunță la lamentări, care numai bine nu  fac, și astfel îți vei pregati viitorul așa cum ți l-ai visat !

Înlaturați ceea ce v-a împiedicat sa înaintați mai repede spre idealul vostru, vindecați rănile trecutului și hotarați unde vreți sa ajungeți. Recunoasteti adevarul si urmati-l.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu