Omul, Lumea

 



 Oare stie omul ca ceea ce are el cel mai de pret in viata asta, este chiar sufletul sau ? 
Stie el de unde si cine i-a dat scanteia lui de suflet ? 
De ce crede  omul  oare ca  Dumnezeu a lasat asa multe religii pe planeta ?... oare sa fie mai multi Creatori ? sau chiar omul a distorsionat invataturile lasate si acum avem un tames-balmes , fiecare face ce-l taie capul  sau ce il indeamna  orgoliul si numai credinta nu este? …sau, omul s-a lasat condus de alti capi ai lumii care s-au jucat cu viata lui si l-au facut sclav?
Sunt multe intrebari la care  ar fi bine sa reflectam.
Lumea, omul,   este compus  din suflet, minte și trup.
Fiecare dintre aceste trei, are o funcție care este unică. Ceea ce puteți vedea cu ochii voștri și experimenta cu corpul vostru este lumea fizică, pe care o numim CORP. Corpul este un efect creat de o cauză.  Se poate experimenta și experiența , este o abilitate unică. 
Pe de altă parte, gândul nu poate experimenta ... poate crea, crea și interpreta. Are nevoie de o lume a relativității (lumea fizică, Corpul) pentru a fi experimentată.

Sufletul este totul, cel care dă viață gândire și trup.
Organismul nu are nici o putere de a crea, deși dă iluzia că o face. Această iluzie este motivul din spatele atâtor frustrări. Corpul este un efect pur și nu are nici o putere de a provoca sau de a crea.
Voi sunteti cei mai importanti in propria viata, pe langa copiii vostri.
Linistea mintii este foarte importanta. Freamatul mintii o sa va sleiasca de puteri, o sa va faca sa va simtiti rau, incapabili sa luati decizii clare. Mintea va ridica, mintea va coboara. De starea ei depindeti si ca stare sufleteasca.

Nu uitati sa va onorati sentimentele, sufletul, viata.
Nu uitati ca, niciun motiv din lume, nu este indeajuns de important, sa va stearga pe voi, sufletul vostru, sau dorintele voastre. 
Daca nu tineti cont de voi in viata asta, irositi viata voastra! Ati trait degeaba daca nu v-ati onorat sufletul cum se cuvine. 

Sa tineti cont insa, sa nu incurcati poftele  si instinctele trupului, cu dorinta pe care o simtiti in inima, dorinta sufletului. Cu bucuriile pe care le faceti voi sufletului vostru, cu acelea ramaneti din aceasta viata. Cu experientele pe care le-ati trait din faptele voastre, cu acelea merge sufletul mai departe. Pastrati legatura sufletului cu divinitatea cu ajutorul mintii si a constiintei voastre.  Lasati mintea sa mearga catre Dumnezeu cu recunostinta si sa vorbeasca cu El ca si cu un parinte, si  fiti atenti si simtiti inima voastra in acele momente. Nu aveti nevoie de intermediari  (popi) sau de alta legatura mai adevarata cu divinul. 

Restul ....tot ceea ce adunati sau construiti in timpul vietii nu au NICI o INSEMNATATE pentru sufletul vostru si nici nu au vreo greutate in fata Ingerilor sau a lui Dumnezeu. E doar fum, prostie a ego-ului.
Voi sunteti Sinele vostru Inalt, concentrati-va maxim, luati pozitivul din toate intamplarile din viata voastra. Sa-ti analizezi viata de fiecare zi si sa vezi cata iubire pui in tot ce faci, in tot ce spui si in tot ce gandesti.
Cheia lucrurilor este intotdeauna iubirea, si cea mai importanta lectie de invatat este sa iubesti.
 Este bine să folosim aceste informații pentru a vedea Universul într-un mod diferit decât îl vedem acum, astfel încât să putem manifesta ceea ce ne dorim cu adevărat in viata noastra.
Pace si iubire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu